Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok a menyasszonykís...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a menyasszonykísérésről?

Figyelt kérdés
A párommal egy éve vagyunk együtt, közben lett egy mostohatestvére és a lány felkérte kísérőnek az esküvőre, mert nőtlen fiú kell, de mi még nem házasodunk. Én egyedül leszek az egész menetben így, idegenek között, senkit nem ismerek a családjából. Ezt így szokás?

szept. 7. 18:55
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Jaa értem, köszi!
szept. 19. 21:40
 22/26 A kérdező kommentje:
Amúgy azóta érdeklődtem vallásos körökben, hogy szokás ezt, és azt mondták, hogy erre inkább az ilyen 16-20 éves barátnőtlen fiatal fiúkat szokták felkérni. Párom nem tudta, hogy megy ez, azt mondta, nem vállalta volna el. Mindegy, igazából nem volt belőle baj :D az a lényeg, hogy mindent meg tudunk beszélni
szept. 19. 21:42
 23/26 anonim ***** válasza:
35%
Nekem furcsa élből az hogy felnőtt embernek mostohatestvére lesz. Nem lesz, ha én felnőtt vagyok és az egyik szülőm újraházasodik, nem lesz a mostohatestvérem a házastársa szintén felnőtt gyereke (mivel házasodik, feltételezhetően felnőtt). Akkor lenne a mostohatestvérem ha kisgyerekként kerülnénk össze. Azaz azt akarom mondani hogy nekem ez a személy kb senkim se lenne, így nem is értem ezt a kísérősdit. De egyébként sem ismerem a vidéki szokásokat, ilyenről nem is hallottam, én úgy tudtam hogy a menyasszonyt az apja, illetve annak híján egy másik idősebb férfirokon (nagyapa, nagybácsi stb) kíséri, nem?
szept. 19. 21:48
 24/26 anonim ***** válasza:
62%

"nekem ez a személy kb senkim se lenne"

Lehet, hogy sokkal személyesebb viszonyod alakulna ki vele, mint gondolod - és lehet, hogy itt is arról van szó.

szept. 19. 21:53
 25/26 A kérdező kommentje:
Amúgy kb 2 havonta szokott hazamenni, nagyjából annyit találkoztak. De nagyon aranyos lány egyébként, én is jóban vagyok vele, bár párszor beszéltünk csak
szept. 19. 21:55
 26/26 anonim ***** válasza:
50%
#24 "A párommal egy éve vagyunk együtt, közben lett egy mostohatestvére" - KÖZBEN. Tehát néhány hónapja házasodott meg az egyik szülője egy olyan személlyel akinek szintén van egy felnőtt gyereke. Nem hiszem hogy az általad leírt szituáció illetve kapcsolat lenne köztük 🤷
szept. 19. 21:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!