Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyként aki viselt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyként aki viselt uszályt mire kell vigyázni?

Figyelt kérdés
Ilyen ruhát vettem a kosz nem okoz gondot
2020. aug. 31. 15:48
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Én nem viseltem (szép is lenne férfiként :D), de általában az a probléma, hogy vagy elakad valamiben vagy rálépnek, ezért is kell koszorúslány legalább kettő, aki fogja a végét, hogy ezek ne történjenek meg.
2020. aug. 31. 15:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Általában csak a bevonuláskor engedik le, utána a beakadás/letaposás/összekoszolás/elszakadás megelőzésére érdemes felgombolni. Nekem alapból nem gombolós volt a ruha, de a varrónő lazán elintézte, ezt neked is javaslom.

Én még csak filmekben láttam olyat, hogy a koszorúslány vitte volna, a legtöbb álatalam ismert menyasszony simán húzta maga után, ahogy én is. Semmi gond nem volt, pedig nekem még lépcsőn is kellett vele mennem (ott egyébként jobban zavart az abroncsos szoknya, mint az uszály). Viszot mindenképp érdemes odafigyelni, hogy szépen ki legyen terítve bevonuláskor (akár a koszorúslányos megoldással, de nekem pl a fotós igazította meg, közvetlenül mielőtt a násznéphez értem volna), mert sajnos előfordul, hogy begyűrődik egy része.

2020. aug. 31. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Csak bevonuláskor és fotózás idejére szokták leengedni. És ha le van engedve, akkor szépen legyen kiterítve is, ahogy a 2-es is írta.

Tánchoz, illetve a köztes időben tűzzétek/gomboljátok fel.

2020. aug. 31. 16:58
 4/8 anonim ***** válasza:
29%
A klozetra ha kimész legyen veled valaki, mert egyebkent minden tiszta xar lesz.
2020. aug. 31. 17:12
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Pl. Hogy ne tegyen fel újabb hülye kérdést a gyakorin.
2020. szept. 2. 15:42
 6/8 anonim ***** válasza:
3%

Hányszor írod még ki kérdésnek?

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__eskuv..

Ezt is folyton kiemelgeted. Miért? :D

2020. szept. 17. 15:29
 7/8 anonim ***** válasza:
hogy a hajóvonták találkozása tilos
2020. okt. 1. 16:38
 8/8 anonim ***** válasza:
93%

Itt aztán hemzsegnek a jó szándékú emberek.:))

Valaki írta a fotóst. Minden (első lagzis pár) úgy áll hozzá a lagzihoz,hogy jajj mi ,hogy legyen. Akik templomban is esküdnek,járnak jegyesoktatásra. Már az ottani pap( pár kivétellel) segít sok gondot levesz a pár válláról. Aztán a dekoratőr (virág és dekoráció bolti dolgozók). A vőfély! (Főleg), az étterem vezetője/rendezvényszervezője fotós,videós, ruha boltos/kölcsönzős... Nem kell aggódni semmin az említett "szakemberek" egyrészt jófejek ,mert lagzis szakmában így tudnak érvényesülni ,másrészt egy lagzi mindenkiből a legjobbat hozza ki. Ebben a kérdésben is biztos kapsz segítséget. Adott étteremre,templomra,házasságkötő teremre jellemzően.

2020. okt. 1. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!