Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen-e menyasszony kikérő?
Dilemmában vagyok. Szeptemberben tartjuk a templomi esküvőnket és a lagzit. A polgári esküvő már megvolt 2016 júliusában.
Én szeretnék kikérőt, de nem tudom, hogy venné ki magát így, hogy már házasok vagyunk és együtt élünk a saját lakásunkban. Szerintetek?
Faluban, még esetleg, ott van divatja, meg ott nem is olyan kínos, vagy ha mégis, ugyan ki előtt? 85 éves Mari néni és a 87 éves Estván báttya előtt?
Városban már inkább ne. Bár lenne egy groteszk hangulata egy panel-kikérőnek :D
Alkesz szomszéd "kuss legyen!" üvöltése és a vidám fúrógép-parádé halk neszezése kíséretében.
Erre egy példát tudok mondani. Unokatesóméknak 2015-ben volt a polgári esküvőjük 2 tanúval,tavaly augusztusba templomi + lagzi . És volt menyasszony kikérő! Jah és saját lakásban éltek/élnek ők is!
Feleség szülei is más faluban,meg unokatesom szülei 8keresztszüleim ) is másik faluban élnek! És ott volt a lagzi,ahol a srác felnőtt,a templomi a feleség lakóhelyén!
Köszönöm a válaszokat!
Annak, hogy külön tartjuk, van oka. Mi sem így terveztük eredetileg, de sajnos így alakult.
Nekünk volt kikérőnk és búcsúztatónk, de nem éppen a megszokott módon, hanem a lagzi helyszínén.
Ez úgy nézett ki, hogy a szertartás előtt egy órával összegyűltek a vendégek a lakodalom helyszínén, a vőlegény és a szüleink köszöntötték és fogadták őket. A vőfély nagyon röviden elbúcsúztatta a páromat az ő szüleitől, majd az "ő nevében szólván" felkérte apukámat, hogy vezesse elő a menyasszonyt. Én addigra már a terem bejárata előtt álltam, amikor kijött értem és bevezetett. Aztán engem is elbúcsúztattak, aztán átsétáltunk a templomba. Röviden így :-)
Nálunk egyébként is az egyházi esküvő számított, a többit csak lepapíroztuk korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!