Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok ha a menyasszony nem akar menyasszonytáncot?
Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 18:53
1/29 anonim válasza:
Én sem akartam és ebből hatalmas családi vita lett, hogy mit képzelek magamról, meg, hogy mit gondol majd a rokonság...
Végül belementem, de utáltam minden percét...
Ami meg így összejött pénz, odaadtuk a szülőknek...
Mivel pont ez a pénz volt az ami zavart a dologban és mivel, utálok táncolni is.
3/29 anonim válasza:
A menyasszony kiváltsága az ilyesmit eldönteni. Ha a vőlegény nem bánja, más ne kössön már bele.
4/29 anonim válasza:
Azt, hogy botlábú és balfék. Ilyen nőt el sem vennék.
6/29 anonim válasza:
En sem akarnek. Az en eskuvomon pedig az van, amit en akarok. Akinek ez nem tetszik, az ne jojjon el, nem igazan hatna meg, ez az en napom, nem az ovek.
7/29 anonim válasza:
Azt hogy az ő dolga. Elvileg az ő legszebb/legjobb napjának kéne lennie, neki és a vőlegényének kellene a legjobban éreznie magát, szóval itt nem a menyasszony lenne a bunkó, ha nem akarná, hanem azok akik erőltetik. Akinek meg nem tetszik az így járt, ha nem bírja feldolgozni akkor nyeljen karót, ne jöjjön el, vagy házasodjon ő össze, vagy menjen másik esküvőre. Anélkül is lehet jó lagzit csinálni, nem kell görcsösen ragaszkodni a hagyományokhoz, minden ember más. szerintem a #4-es válasza csak egy erős szarkazmus volt, de ha nem, akkor közlöm, hogy én meg nem mennék hozzá egy ilyen bar0mhoz. :))
9/29 anonim válasza:
semmit. ő dolga. én se táncolnék, mert nem tudok, nem akarok, nem érezném jól magam.
10/29 anonim válasza:
Végre egy menyasszony, aki nem meggazdagodni és lakást venni akar a rokonságról lehúzott sápon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!