Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok ha a menyasszony nem akar menyasszonytáncot?
# 20: Esküvőszervezés TERÉN dolgozom, nem esküvőszervező vagyok. Szövegértés egyes.
Azt meg nem értem, miért szólsz hozzá az esküvő témakörében, ha semmilyen szempontból nem vagy érintett... smink témában is szoktad osztani az észt?
ha te nem akakrod akkor ez illik mindenkinek tudomásl vennie.
felesleges szokásokra hivatkozni,és senki ne erőltessen semmit.
kedvesen de határozottan megmondod, a te esküvődön nem lesz mert igy szeretnéd.
első válaszoló is nagyon büszke arra,hogy mégis lett az a valami amit ő mennyire nem akart,és utálkozott.
nagyszerű,továbbra is csak így tovább.
mindig csak tegye azt amit követelnek tőle és ne képviselje a saját szabad akaratát.
Mi lehet a foglalkozása annak, aki esküvőszervezés TERÉN dolgozik, de nem esküvőszervező? Esküvőszervezési asszisztens? Esetleg DJ vagy vőfély? Bár utóbbi kettő nem lehet, hiszen ők nem szervezik az esküvőt...
A kérdésre válaszolva: Azt, hogy egy normális ember a menyasszony. Pedig hagyománytisztelő vagyok. Mégis úgy érzem, ki kell mondani, hogy vannak szép, megőrzésre méltó hagyományok, és vannak prosztó hagyományok, amikért nem kár, ha kihalnak. A menyasszonytánc is ilyen.
2 éve íródott a kérdés. Szerintem se baj, ha nem akarja se menyasszony, se a menyecske táncot.
De okvetlenül kell közölni a vendégekkel, Nem lesz menyasszony tánc.
Nálunk se volt.
Párom húgánál se. Vacsora után adták oda az ajándékot. Ami után kifizették a vacsora, helyfoglalást, kevés pénz maradt.
Ahol mégis van, és sok a részeg, ott a család azon tagja adja át, aki még józan.
Mellesleg az ifjó pár munkatársai ilyenkor érdekes ajándékkal lepik meg. És addig bíz táncolni szoktak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!