Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját esküvődből tanulva mit tanácsolnád régi menyasszony önmagadnak?
1-es! Te gondolatolvasó vagy? Pont emígyen akartam megnyilatkozni én is. :)
Kit érdekel a mennyasszonyi csokor, meg ruha, max. farsangkor felveszel egyet, de igaziból ne játszál ilyet. :)
Ezt mondanám magamnak. Ez a tuti tippem. :)
Nem szerveznék esküvőt.
Fele rokon kétszínű,vagy képmutató illetve kifejezetten xarházi....
A pénzt a kettőnk boldogulására fordítanám.
/N
Nyugodtan hívj meg több embert, mert nem lesz olyan drága se az étterem, se a virág, se a többi.
Mi nagyon felülkalkuláltunk a költségekkel és páran ezért estek ki a meghívottak közül. Közben meg jóval kevesebbet fizettünk mint számítottunk rá.
Hogy semmit ne bízz a családtagokra, mert úgy sem tudják megcsinálni :D
És ne idegeskedj mindenért. Ami szarul sült el azt már engedjük el...
Az étteremmel köss szerződést, legyen benne minden, az is, hogy csak mi leszünk az étteremben. Minket átvágott az étterem és ránkszerveztek egy másik esküvőt ugyanarra a napra egyazon helyiségbe. Jól összevesztünk velük és lemondtuk őket, 6 héttel az esküvő előtt kerestünk másik helyet, szerencsére találtunk, mondjuk, csak 25 főnek kellett helyet találni.
Egyébként semmi más, olyan esküvőm volt, amilyet szerettem volna, nem engedtem, hogy beleszóljanak mások és ez így volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!