Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonyként betegen?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonyként betegen?!

Figyelt kérdés

3 nap múlva lesz az esküvőm.Tegnap már éreztem hogy náthás leszek,ma már folyik az orrom. :( És nekem ilyenkor 2 db 100as zsepi elmegy. :(

Arról nem beszélve hogy 2 hete szenvedek a fogammal,holnap gyökérkezelni kellene.

Erős antibiotikumot szedek rá,ki van az egész emésztésem. ;(

Ti hogy élnétek így túl a nagy napot?

Valaki akinek hasonlóképpen alakult?

Annyira elkeseredtem........

2018. ápr. 11. 11:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Én a legcélravezetőbb utat választanám: ahelyett, hogy gyakorizok, orvoshoz mennék.
2018. ápr. 11. 11:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A dokik tudnak trükköket hogy segítsenek áthidalni egy-egy napot. Ez viszont olyan kúra amit nem szabad gyakran és utána viszont pihenned kell.
2018. ápr. 11. 11:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én frissen törött kézzel csináltam végig az esküvőnket, mégis nagyon jó buli volt. Szerintem menj el orvoshoz, illetve próbálj meg minél többet pihenni a következő 3 napban, ha nem szedsz probiotikumot az antibiotikum kúra mellé, akkor még ma kezdd el szedni, nagyon sokat használ.
2018. ápr. 11. 12:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

fogra miért vártál?

antibio pár nap alatt leviszi a gyulladást, már rég kész lenne

2018. ápr. 11. 12:28
 5/14 anonim ***** válasza:
58%

1. Megfázás ellen:

- Facsarj ki hagymalevet,és óvatosan csepegtess az orrodba,és szívd fel. Óvatosan eleinte picit cseppents mert nagyon csíp,de segíteni fog.

- Menj el szaunázni ma holnap,és merülő medence

- Emeld meg a C vitamin adagot minimum 5 grammra,sok sok folyadék hozzá.

2. Fogad

- Azonnal menj el orvoshoz letömi gyógytöméssel

2018. ápr. 11. 12:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha holnap meglesz a gyökerezés, az esküvőre simán le is megy a duzzanat, azzal nem lesz gond.

Náthára én orrsprayt javasolnék, bár kérdezd meg a fogászt, hogy ő mit mond, mert orr-szájüreg ugye összefügg.

2018. ápr. 11. 13:33
 7/14 anonim ***** válasza:

Megfázásra:

Fél citrom+ 1 kanál méz, összekever, lehúz.

Forró fürdő

Ilyen antibiotikumos kezelésre van a Normaflore vagy a Linex.

2018. ápr. 11. 14:15
 8/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a segítséget.

Aki meg kevésbé volt kedves hogy miért vártam:nem hanyagolom el a fogaimat.4 fogorvosnál voltam,mire tegnap sikerült gyógytömést tenni a fogamba,konkrétan mindenki elküldött ilyen-olyan indokkal.

Aki vidéken lakik,az tudja hogy egyáltalán nem gördülékeny a fogorvosi ellátás.

Arról nem beszélve hogy van egy munkahelyem,ahonnan nem lehet csak úgy lelépni.

Menjek orvoshoz.A fél életemet ott töltöm.A második háziorvost fogyasztom,bármivel is megyek,kiröhög a szemembe,hogy nekem semmi bajom.

2018. ápr. 11. 15:07
 9/14 A kérdező kommentje:
Ja és enterolt szedek mégse jó...
2018. ápr. 11. 15:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Válts porbiotikumot. Nekem se mind jó, nekem a Normaflore pl. bevált.

De a lényeg: most PIHENJ!! kérj segítséget, ne te intézkedj, hanem segítsenek neked, és pihenj.

Én már leteszteltem. Fele annyi idő alatt gyógyultam ki ilyen dolgokból otthon ágyban fekve, aludva, mint mióta anyuka és dolgozó nő vagyok, és nem fekhetek le. Konkrétan legalább fele annyi idő.

PIHENJ!!! este korán feküdj le, sokat aludjál.

2018. ápr. 11. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!