Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyedül menyasszonyként el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül menyasszonyként el lehet intézni mindent?

Figyelt kérdés

A vőlegényem nem akar a szervezésben részt venni, csak majd ott lenni.

Egyedül elintézhetem a helyszín bejárást, a szolgáltatókkal való találkozást? Vagy mindenképp kell az ő jelenléte is?

jan. 13. 14:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Az anyakönyvvezetőhöz és a paphoz/lelkészhez neki is mennie kell.Ha lesz nyitótánc,akkor azt is együtt kell megtanulni...

Nyilván egyedül is meg lehet szervezni az egészet ezeken túl,de hidd el,hogy nagyon megterhelő lenne ezt egyedül végigvinni.(Arról már ne is beszéljünk,hogy a szolgáltatók is furcsán fognak nézni,mert alapesetben a pár mindkét tagját szeretnék megismerni,hogy kiderüljön tudnak-e majd együtt dolgozni.)

Nekünk tavaly volt az esküvőnk,de biztosan nem lettem volna hajlandó egyedül leszervezni az egészet.Nyilván azzal nem untattam,hogy milyen színű legyen a szalvéta,mert az a legtöbb férfit nem érdekli,de azért olyanokba igazán bele lehet vonni,mint például a helyszín kiválasztása, italok,menüsor...szolgáltatók választása,hiszen fontos,hogy neki is szimpatikusak legyenek.

Ez a csak ott akar lenni mentalitás nekem nagyon olyan érzést sugall,mint aki már bocsánat,de tesz az egészre és csak azt akarja, hogy végre elhallgass, mert elvesz.

jan. 14. 01:08
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehetni lehet, de nem hiszem, hogy érdemes. Házasodni meg egyáltalán nem ajánlott olyan emberrel, aki a kapcsolatotok új szintre lépésének a legelső napját ilyen szinten le se szarja. Valójában ez a hozzáállás elárulja azt is, hogy rólad mit gondol. De számíthatsz arra is, hogy majd a szülést és gyereknevelést is egyedül fogod végigcsinálni.
jan. 14. 13:50
 23/25 anonim ***** válasza:
18%
Lehet, hogy a párja arra gondolt, hogy az esküvő úgyis a menyasszony körül van, őt ugrálják körül, ő a főszereplő, a vőlegény csak "biodíszlet" akit még sokszor cikiznek is.. Valahol megértem, pedig nő vagyok én is...
jan. 15. 07:53
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért normális esetben nem biodíszlet a vőlegény és van beleszólása. Persze, ha olyan a nő, hogy kislány korában megálmodta és nem enged semmiből, akkor érthető, de a legtöbb esetben ez olyan esemény, amit a két ember kívánságára formálnak. Pl. nálunk nem volt semmilyen vőlegény cikizés, se semmilyen lagzis játék, mert mindketten utáljuk őket. Volt aki utólag mondta, milyen jó volt, hogy nem kellett vendégként végig nézni a pár kínoskodását. Volt egy nyitótánc, aztán ment a buli reggelig.
jan. 15. 11:01
 25/25 anonim ***** válasza:
66%

Az en volegenyemet sem erdeklik a szinek, a dekor, a torta, a desszertasztal a meghivo szine stb stb… ő azt mondja teljes mertekben megbizik az izlesemben es ő nem is ert hozza szoval ram bizza. Anyagilag viszont mindenre rabólint :)

Megmutatom neki amiket valasztok persze, de amugy annyira nem ert ezekhez a dolgokhoz hogy mosolyog es azt mondja persze dragam jo lesz ahogy te szeretned. Ő ilyen nagyon pasis pasi… nem feltetlen baj szerintem, ha a parod is hasonlo. Viszont meghivok osztasaban ketten illik jelen lennetek.. amugy en orulok, hogy nem szol bele, hogy jaj ez nemjo az nemjo. Sokan ezen vitaznak.. viszont varja az eskuvot nagyon es mindig mondja, hogy tudja jol h nilyen szep lesz minden, mert milyen jo izlesem van.

febr. 11. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!