Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Egyedül menyasszonyként el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül menyasszonyként el lehet intézni mindent?

Figyelt kérdés

A vőlegényem nem akar a szervezésben részt venni, csak majd ott lenni.

Egyedül elintézhetem a helyszín bejárást, a szolgáltatókkal való találkozást? Vagy mindenképp kell az ő jelenléte is?

jan. 13. 14:57
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de így mégis mi értelme van?
jan. 13. 17:49
 12/25 anonim ***** válasza:
84%
Meg majd magadnak szülsz gyereket is.
jan. 13. 17:52
 13/25 anonim ***** válasza:
14%
3. Már bocs, de miért is lennék rád kíváncsi? Te csak egy fotós vagy, 12 egy tucat. Miért és mit kéne veled beszélgetni meg találkozni? Tedd a dolgod, mond az árat, aztán annyi. Nem nézek le senkit, de miért kéne valakinek elmagyarázni a munkáját? ilyen alapon a takarítót, őrt, szakácsot is ültessem le, és beszélgessek vele a melójáról? Ott van az e-mail, az a feladat, csináld!
jan. 13. 18:17
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
13: Nem kell, hogy kíváncsi legyél rám, ha így állsz hozzám árajánlatot sem küldök. Megvan az a réteg fotósban is akinek Te vagy a célközönsége. Nagyjából a négyszereséért dolgozom mint Ők. Nem engem keresel.
jan. 13. 19:15
 15/25 anonim ***** válasza:
7%
14. És ki költ 4X árat fotósra, mikor egy 12 évesnél is ott a 4K-s telefon?
jan. 13. 19:35
 16/25 anonim ***** válasza:
95%
Az aki látja a különbséget és akinek fontosak a képei. Te nem ilyen vagy, lépj tovàbb! :)
jan. 13. 19:45
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
7-es, és mi lett a vége? Lett esküvő, vagy már előtte lelépett?
jan. 13. 20:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#7 vagyok, én mondtam le az egészet, a kapcsolattal együtt. Eljöttem.
jan. 13. 20:42
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar részt venni - nem kell, lehet külön utakon is.

ÉRtem, hogy egy kéttanús esküvőt sem félperc megszervezni - épp benne vagyunk -, nem még egy nagyobbat, de hogy ennyire telibeszrja.

Kérdező, ez nekem nem férne bele, és nem azért, mert hárpia vagyok, hanem mert ha már egy esküvőt ilyen masszívan letojik, mi lesz a későbbiekben, amikor lényeges dolgokban kellene dönteni.

Nálam ez marha nagy redflag.

jan. 13. 21:06
 20/25 anonim ***** válasza:
94%
Nekem is mint egyik válaszolónak, a gyerekvállalás jut erről eszembe. Nem tom terveztek-e gyereket, vagy van-e már... De ha még nincs, és terveztek gyereket, most mondom: egyedülálló anyukaként fogod nevelni, akkor is ha együtt lesztek, akkor is ha most mást ígér...
jan. 13. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!