Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyibe kerül mostanság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül mostanság egy lakodalom? /fő

Figyelt kérdés

Kértem egy ajánlatot, de 43 ezer forint jött ki. Plusz a terembérleti díj 200ezer.

Nincs összehasonlítási alapom, de ez nagyon sok.

jan. 14. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%

A terem lehet milliós összeg is.

A 43 meg..., mi lenne benne? Italok is? Hány fogás, 4-6?

jan. 14. 22:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 2024-ben a helyszín+kaja+ital 32500 Ft/főre jött ki. Ebben benne volt a dekor (csak házilag készített egy-két dolgot adtunk hozzá), vendégváró hústál, vacsora, éjféli menü az italt pedig fogyasztás alapján fizettük, egyedül a pálinka ami nincs benne ebben az árban, az nem tudom mennyi volt, ajándékba kaptuk. Vidéki helyszín, de szép rendezvényközpont.
jan. 14. 22:24
 3/12 anonim ***** válasza:
4%
Jo az fejenkent 10 ezernek is .. 500 bol meg van a fej adag paprikas krumpli a tobbit el lehet inni.
jan. 14. 22:33
 4/12 anonim ***** válasza:
92%
70 fős esküvőt tart egy kollégám, ők 4 millióból jönnek ki idén nyáron, 90 főset tart idéb szeptemberben egy kolkéganőm is, de ők meg 5,6 millióból jönnek ki. Az egyik kisvárosban lesz tartva, a másik pedig nagyvárosvan.
jan. 14. 22:34
 5/12 anonim ***** válasza:
23%
Jol eladositsak magukat az emberek mar a hazassag elejen..
jan. 14. 22:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Reális. Nekünk 41/fő lesz Budapesten. Terembérlet csak éjfél után van, óránként 50k.
jan. 14. 22:55
 7/12 anonim ***** válasza:
6%
Inkabb nyaralni menjenek 2 milliobol.. az az elmeny megmarad.. a sok reszeg hanyasos , foldon csuszora meg ki akarna emlekezni.
jan. 14. 23:00
 8/12 anonim ***** válasza:
45%
Attól függ milyen a helyszín, hány fős a vendégség. Ki lehet ezt hozni 100-150.000-re is, ha csak 2 tanúval bementek és velük mentek a végén kajálni, de lehet ez több milliós kiadás is, ha 100 vendégetek van.
jan. 15. 08:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 25k/ fő + szervzdíj 10% volt röviditalokkal együtt + 150 terembérlet 2024-ben. De már azóta az a hely is emelt, most néztem, ott most 28 500 / fő + 10% szervizdíj. Összesen 60 fős esküvő 3 millióból jött ki.
jan. 15. 10:44
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
7. Nyaralni bármikor tudnak menni, többször is egy élet alatt, de esküvője jó esetben csak egy van egy embernek, és nem 20 év együttlét után akarják, hanem pár év után, tehát nem mindegy, hogy mikor és ez is életre szóló élmény, még nagyobb is tud lenni, mint egy utazás. Én egyik esküvőn sem láttam vállalhatatlan részeg embereket és hányást sem.
jan. 15. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!