Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik adni esküvőre? Polgári szertartáson veszünk részt, lakodalomba nem megyünk
Én ebben az esetben nem vinnék semmit. Gondolom nem vagytok túl közeli viszonyban ha nem hívott a lagziba, szerintem ő se vár el semmit. Azt szokták mondani hogy legalább annyit illik amennyibe a vacsora került, mivel te nem leszel ott mert még se hívtak rá ezért ez rád (rátok) nem vonatkozik.
Voltam már ilyeneken amúgy, nekem megkönnyebbülés volt hogy nem megyek a lagziba mert amúgy sem szeretem.
Max apróságot, vagy azt sem!
Szertartás végén gratuláltok és távoztok. Csak akkor kell ajándék, ha lagziba is mentek.
Én adnék legalább valami jelképeset, ha közeli családtag, akkor pénzt, mivel meghívtak a lagzira is, csak a baba miatt nem tudok menni.
Szóltatok előre, hogy csak a szertartásra mentek? (Ne számoljanak veletek, a kaja is 15-20ezer/fő, ne fizessenek feleslegesen.)
Ha csak a szertartásra mész, akkor semmi nem kell.
Ha olyan rokonról van szó, aki "visszahívott", akkor illik valamivel viszonozni, de nem ott; a szertartás utáni gratuláción nem is tudnák hova tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!