Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meghívom a kollégáimat a templomi esküvőre, valamint a polgári szertartásra, és utána tartunk egy kis állófogadást pezsgővel, üdítővel, apró sütikkel, akkor a párjukat is illik meghívni?
Figyelt kérdés
Kb.30-an dolgozunk egy helyen, nyilván nem jönne el mindenki, de a lagzit szűk családi körben tartjuk, és csak a legközelebbi néhány barát lesz meghívva, mert nincs keret nagy lagzira.
Azért tartanánk a ceremónia helyszínén egy kis vendégfogadást mégis, h aki nem hivatalos a vacsorára, az se érezze feleslegesnek magát.
Vajon ebben az esetben is a párjaikkal jönnének a szertartásra meghívottak?
Nem tudom, hogy kalkuláljunk velük.
2016. ápr. 10. 13:07
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg párjukkal,családjukkal jönnek, mert ez így természetes, legalább is nekem. :)
2/5 anonim válasza:
Általában, ha a kollégák közül 1-2 ember a meghívott csak, akkor őket a párjukkal szokás, ha viszont az egész céget hívják, akkor pár nélkül szokás.
3/5 anonim válasza:
Én ezt sosem értettem. Vagy meghívok valakit (de akkor a lagzira is ha van) vagy nem. Ha szűk körű azt is meg lehet érteni. Ha valaki kíváncsi úgy is elmegy megnezni.
4/5 anonim válasza:
ha nagy a ársaság, akkor ők közösen szoktak menni, esetleg ha van, akinek a párja is ismeri a házasulandókat, az elmegy, de ismeretlenek nem.
Ha csak 4-5en dolgoztok együtt, akkor esélyesebb, hogy párral mennek, de mi pl. mindig csak kollegákkal mentünk, ha közelben volt a ceremónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!