Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak polgári esküvönk lesz, max.30 fövel, utána vacsora. Illik oda egy nem tul habos-babos A vonalu menyasszonyi ruha?
Persze, sot a 100 fosbe is illik. Nem mindenkinek a stilusa a habos-babos!
Nezd meg ezt az oldalt, gyonyoru ruhaik vannak, es rengeteg:elizabethn.hu
Szia
Nekem 10 éve volt az esküvőm, nagyon örülök neki, hogy Te nem az a 200 fős nagy felhajtásos habos babos ruhás csaj vagy:-) én is ponti ilyen voltam. És a kicsi esküvő óriási nagy előnye, hogy csak azok vannak ott, akik valóban fontosak nektek. Mi nagyon jól éreztük magunkat az eskvőnkön, kívánom neked is! Ja és nem volt habos babos ruhám csak egy egyszerű használtan 8000.-ért vett ruhácska, de a világ legboldogabb nője voltam benne!!
mi 13-an voltunk , engem és a párom is beleértve. :)
olyan sity-suty esküvőnk volt :)
de rajtam is volt menyasszonyi ruha, mert apám szerette volna, ha az egy szem lánya abban megy férjhez. Ő nagy esküvőt akart, dínomdánommal, de mi nem .
Előző este leitatták a férjem, olyan legénybúcsú szerűség volt, de ott voltam én is , és anyám is, másnap azt sem tudta, hová készül, és az esküvő után meg aludt az egész csűrhe :)
én meg ott ültem egyedül, és néztem ki a fejemből.
Szóval 13, vagy 130, egyre megy. Ez a te napod, add meg a módját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!