Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Templomi esküvőnél a menyasszonynak is illik eltakarnia a vállait?
Templomba illendően tessék felöltözni! Ha mutogatni akarod magad, akkor nem templomba kell menni. Nem tudom miért probléma az hogy a válladra teszel valami göncöt arra a fél órára....
Keresztség mindenképpel kell nektek és a tanuknak is. (Hiszen az egyházjog szerint a házasság szentségét nem a pap szolgáltatja ki, hanem a házasulandók egymásnak.) Sok helyen feltétel az elsőáldozát (oltáriszentség) is. De ezt majd úgyis elmondja a pap. Időben keressétek fel, hogy legyen idő ezeket pótolni ha szüksége.
A polgári esküvőnek előbb kell lennie.
Itt van 2 kép, gördítsd le.
Eltakarja a fátyol, vagy olyan ruha, melyből nem esik ki a kebled.
5-ös a legbutább és ő van felpontozva. Jellemző a gykorira és a hp-k gondolkodására.
Ha ku.vának akarsz öltözni, akkor nem kell neked templomi esküvő sem.
Láthatóan fogalmad sincs miért van a templomi esküvő, mi történik ott és mi mit jelent. Csak azért akarod, hogy legyen pár kép instára onnan is.
Minimálisan sem vagy képben az illemszabályokkal. Szégyen egy nőre nézve.
Turistaként sem illik ujjatlan, pántos felsőben, ruhában bemenni a templomba.
Nyilván, ha otthonosan mozogsz a templomban, merthogy hitedet gyakorló katolikusként szeretnék házasságot kötni, akkor nem kérdés, hogy mit illik és mit nem illik felvenni. Alapvetően nőknél nem illik a mély dekoltázs és a szabadon hagyott váll. Ha olyan a ruha, akkor egy stólát azért illik a vállra teríteni. Az más kérdés, hogy Magyarországon nem olyan szigorúak és nem fognak kidobni. Olaszországban nem engednének be.
"Illetve (katolikus templomi szertartás esetén) lehetséges, hogy először a templomi, és utána az anyakönyvvezető?"
Igen, én úgy tudom, hogy lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!