Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Templomi esküvőnél a menyasszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Templomi esküvőnél a menyasszonynak is illik eltakarnia a vállait?

Figyelt kérdés
Illetve (katolikus templomi szertartás esetén) lehetséges, hogy először a templomi, és utána az anyakönyvvezető? Vagy minden esetben meg kell előznie a polgárinak?

2023. okt. 23. 22:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
De honnan veszitek, hogy képmutató? Egy kérdést tett fel!!!!! Megkérdezte!!!
2023. okt. 27. 11:34
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Engem az zavar, hogy nekiestek itt néhányan, és elkönyveltek/megítéltek valakit ismeretlenül, amiről fogalmuk sincs.

#21,19,17,15 vagyok.

2023. okt. 27. 11:36
 23/25 anonim ***** válasza:
51%

"Ne hasonlítsunk már össze egy esküvőt egy temetéssel, jézusom!"

Te még a kérdezőnél is butább vagy! Jézusom...

"de a vallásnak vannak szabályai."

Itt nem csak a vallás szabályairól van szó, hanem ALAPVETŐ illemről vallástól függetlenül. Mehet egy ateista turista egy templomba és akkor is be kell tartani a szabályokat. Engem sem engedtek be Rómában a bazilikába, mert nem volt nálam semmi amit felhúzhattam volna....

"De honnan veszitek, hogy képmutató?"

Mivel a kérdező templomi eküvőt szeretne feltételezhetnénk, hogy vallásos is. De őt csak az érdekli hogy kint legyen a válla és nem az hogy Isten előtt házasodjanak. Ha tényleg vallásos lenne és vallásos nevelést kapott volna, akkor fel sem merült volna benne ez a kérdés!

2023. okt. 27. 13:08
 24/25 anonim ***** válasza:
68%

#23 Engem te ne butázz le, te hasonlítottad össze, nem én! Hülye indokaid vannak. Az hogy te mit feltételezel, egy dolog, a vőlegény miatt is vállalhatja a templomi esküvőt, mert szereti annyira, és eddig nem követte a vallást.

Hihetetlenül rosszindulatú és bunkó vagy!

Téma lezárva!

2023. okt. 30. 08:44
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen, illem szerint egy templomba nem megyünk fedetlen vállakkal semmikor.Ma már ezt nem tartják be nagyon.
2023. dec. 23. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!