Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő napján nagyszülő születésnapja. Ki mivel készülne?
Sziasztok! Pont az esküvőnk napján lesz a párom imádott mamájának a születésnapja.
Arra gondoltunk, hogy a vacsora alatt/után őt is megköszöntenénk. Ki mit adna? Virág? Valami tartósabb?
( Szülőköszöntő nem lesz,mert nem jók sajnos a viszonyok!)
Vén papper? Akkor lehet a nászéjszaka "jogát" fogja kérni, a régi szép idők tiszteletére :P
Van mammer? Akkor az meg a teljes bevételt, amit összehordott a násznép ("drága a farhát")
Hmmm?
Írtam,hogy nagyMAMA.
Ha nem tudsz semmi értelmeset,akkor miért kommentelsz?:)
Én olyan esküvőn voltam, ahol az örömanyának volt szülinapja. Amennyire vissza tudok emlékezni már ment a táncolós rész, amikor kinyomta a dj a zenét egy percre. Egy csokor virágot kapott az anyuka és közösen elénekelte az egész násznép a boldog születésnapot dalt. Még én is meghatódtam, olyan jól hangzott ahogy ennyi ember együtt énekel.
Majd írd meg, hogy ti mire jutottatok, kíváncsi vagyok! :) )
Sok boldogságot kívánok!
A dédunoka érkezésének bejelentésével.😉
(Az azért elég tartós, nem?)
De én nem is mondtam, hogy mindenki előtt kell bejelenteni az unokát.
Vagy csak akkor öröm a nagymamának, ha hallja a násznép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!