Körülbelül 5 évesen levertem nagyapám kedvenc, még az ő nagyapjától kapott díszes olvasólámpáját, ami eltört. Emiatt nem beszélt velem 10 éve, múlthéten volt a 16. születésnapom és gondoltam felköszönötm, még most sem enged, hogyan békítsem ki?
Figyelt kérdés
2023. dec. 18. 21:08
1/34 anonim válasza:
Most őszintén. Minek? Kell neked ilyen ember az életedbe?
3/34 anonim válasza:
Ez csak ürügy arra, hogy nem áll szóba veled. Jól jött neki.
Egyébként az ilyen embereknek magukkal van bajuk igazából...
4/34 anonim válasza:
Ne gazsulálj neki.
Ha képtelen megérteni, hogy egy ötéves nem felelős a cselekedetéért, akkor kár is vele foglalkozni.
Amúgy természetesen az ő hibája.
Miért nem figyelt rád?
5/34 anonim válasza:
fogadok hogy van több unoka is , nem te vagy a kedvanc inkább csak nyűg ezért durcizott be
6/34 anonim válasza:
Jó ürügy. De komolyan minek kell ilyen ember neked?
8/34 A kérdező kommentje:
ígazából nem értem, és nagyon bánt, úgy éreztem, hogy 16 évesen már felelős vagyok a tetteiimért, még bocsánatot is kértem, és úgy éreztem hha elmegyek oda hozzá a születésnapomon, akkor talán felköszönt, nem így tette, kinyitotta, megnézte ki az, és bezárta az ajtót
2023. dec. 18. 22:07
9/34 anonim válasza:
És a család többi tagjával, szüleiddel, testvéreiddel beszél, csak veled nem?
10/34 anonim válasza:
Erről az jutott eszembe, hogy amikor a nagyinál nyaraltam, és véletlenül nekimentem a varrógépének, aminek nyilván nem lett semmi baja, de én nagyon beütöttem a karom. Erre ő mégis leszidott, hogyha levertem volna, akkor mi lett volna a varrógépével, de az kicsit sem érdekelte, hogy én megütöttem magam. Nekem az gyerekként kicsit rosszul eset, hozzáteszem, nem először bántott meg ilyen módon. Ezeket a dolgokat le is írtam akkor magamnak a kis naplómba. Szóval nem tudom, az öregeknek vannak ilyen fura (önző?) dolgaik. A szüleim előtt dédelgetett meg minden, viszont én sem vagyok ám süket, sokszor véletlenül fültanúja lettem annak, hogy kibeszélt másoknak. Én ezt nem tudnám megcsinálni egyetlen szerettemmel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!