Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Körülbelül 5 évesen levertem...

Körülbelül 5 évesen levertem nagyapám kedvenc, még az ő nagyapjától kapott díszes olvasólámpáját, ami eltört. Emiatt nem beszélt velem 10 éve, múlthéten volt a 16. születésnapom és gondoltam felköszönötm, még most sem enged, hogyan békítsem ki?

Figyelt kérdés

2023. dec. 18. 21:08
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
95%
Most őszintén. Minek? Kell neked ilyen ember az életedbe?
2023. dec. 18. 21:11
 2/34 anonim ***** válasza:
83%
Vén sz@r, hagyd a fenébe!
2023. dec. 18. 21:14
 3/34 anonim ***** válasza:
94%

Ez csak ürügy arra, hogy nem áll szóba veled. Jól jött neki.

Egyébként az ilyen embereknek magukkal van bajuk igazából...

2023. dec. 18. 21:15
 4/34 anonim ***** válasza:
99%

Ne gazsulálj neki.

Ha képtelen megérteni, hogy egy ötéves nem felelős a cselekedetéért, akkor kár is vele foglalkozni.

Amúgy természetesen az ő hibája.

Miért nem figyelt rád?

2023. dec. 18. 21:22
 5/34 anonim ***** válasza:
92%
fogadok hogy van több unoka is , nem te vagy a kedvanc inkább csak nyűg ezért durcizott be
2023. dec. 18. 21:26
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Jó ürügy. De komolyan minek kell ilyen ember neked?
2023. dec. 18. 21:41
 7/34 anonim ***** válasza:
31%
Valahogy picit erőltetett.
2023. dec. 18. 21:57
 8/34 A kérdező kommentje:
ígazából nem értem, és nagyon bánt, úgy éreztem, hogy 16 évesen már felelős vagyok a tetteiimért, még bocsánatot is kértem, és úgy éreztem hha elmegyek oda hozzá a születésnapomon, akkor talán felköszönt, nem így tette, kinyitotta, megnézte ki az, és bezárta az ajtót
2023. dec. 18. 22:07
 9/34 anonim ***** válasza:
96%
És a család többi tagjával, szüleiddel, testvéreiddel beszél, csak veled nem?
2023. dec. 18. 22:10
 10/34 anonim ***** válasza:
83%
Erről az jutott eszembe, hogy amikor a nagyinál nyaraltam, és véletlenül nekimentem a varrógépének, aminek nyilván nem lett semmi baja, de én nagyon beütöttem a karom. Erre ő mégis leszidott, hogyha levertem volna, akkor mi lett volna a varrógépével, de az kicsit sem érdekelte, hogy én megütöttem magam. Nekem az gyerekként kicsit rosszul eset, hozzáteszem, nem először bántott meg ilyen módon. Ezeket a dolgokat le is írtam akkor magamnak a kis naplómba. Szóval nem tudom, az öregeknek vannak ilyen fura (önző?) dolgaik. A szüleim előtt dédelgetett meg minden, viszont én sem vagyok ám süket, sokszor véletlenül fültanúja lettem annak, hogy kibeszélt másoknak. Én ezt nem tudnám megcsinálni egyetlen szerettemmel sem.
2023. dec. 18. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!