Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Körülbelül 5 évesen levertem...

Körülbelül 5 évesen levertem nagyapám kedvenc, még az ő nagyapjától kapott díszes olvasólámpáját, ami eltört. Emiatt nem beszélt velem 10 éve, múlthéten volt a 16. születésnapom és gondoltam felköszönötm, még most sem enged, hogyan békítsem ki?

Figyelt kérdés

2023. dec. 18. 21:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
96%
Érthető, hogy sajnálta a lámpát, de azért emiatt több mint tíz évig haragot tartani teljesen abszurd. Ne erőltesd a kibékülést, a fenének kell ilyen ember az életébe. Az engem is érdekelne, hogy a szüleid mit szólnak a nagyapád viselkedéséhez.
2023. dec. 18. 22:21
 12/34 anonim ***** válasza:
78%
Nagyapád elmebeteg.
2023. dec. 18. 22:32
 13/34 anonim ***** válasza:
91%

Vén fsz. Az ilyen rendesen medolgozik azért, hogy egyedül haljon meg, és évekre rá vegye észre valaki, hogy bazzeg a pap vagy nyolc éve halott...

Mint öreganyám. A mocskos vén krvája minden unokájával üvöltöttés eltörte a 6 éves hátán a fakanalat. Nagyobb tesómék sodrófával olyan kaptak reggel kb 7 évesen hogy felmenekültek nyáron a ház tetejére és a kéménynél várták meg még anyámék mentek értük. Nyáron, mikor már sötét volt, Ők meg egész nap fent étlen szomjan 40 fokban. Nekem 11 éves koromban mutatkozott be nyájasan vigyorogva és mai napig nem érti miért szarom le mi van vele.....

AZ ilyeneket nem kell keresni, ne legyen benned semmi rossz érzés a nagyfater miatt, ő egy született pöcs aki mindenkit utál, főleg magát. Azt sem érdemli meg hogymajd a temetésére elmenj

2023. dec. 18. 23:15
 14/34 anonim ***** válasza:
67%
Ebből is látszik, hogy milyen jó volt a katonaság, ilyen fantasztikus embereket neveltek ki.
2023. dec. 18. 23:17
 15/34 anonim ***** válasza:
29%

16-os, ezt a baromságot honnan találtad ki?

Katona 18 évesen lett az ember. A személyiség az első 3 évben alakul ki.

2023. dec. 18. 23:20
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
#16 Jaja, megtanítottak hogyan kell piálni, hogyan kell a gyengébbel kikezdeni, illetve megmutatták, hogy milyen jó amikor egy alkoholista senkiházi kommunista vezető csicskáztat, de aminek haszna is lett vona az max 1%, a többi 99% csak megfélemlítés.
2023. dec. 18. 23:47
 17/34 anonim ***** válasza:
75%
Kommunista vezető? Miért pont a kommunista? Nálunk minden vezető csicskáztat. Ez ősi magyar szokás. A fideszes vezető van éppen soron. Nagyon értenek hozzá.
2023. dec. 19. 01:09
 18/34 anonim ***** válasza:
82%
A kérdésre: ilyen rokonom nekem is van. Nem keresem vele a kapcsolatot. Az elmúlt 10 évben nagyon jól elvoltam nélküle, ez már nem fog változni. Szerintem papád is ezt gondolta végig: nem hiányzol neki, nem kell a púp a hátára. Így állj hozzá te is.
2023. dec. 19. 01:10
 19/34 anonim ***** válasza:
85%
#17: tehát akkor azok terjesztik a baromságot, akik szerint a sorkatonaságtól jobbak lesznek az emberek?
2023. dec. 19. 06:03
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Az én nagyanyám egyedül velem nem beszél az unokák közül, amiért a szűk körű esküvőnkre nem hívtuk meg az általunk ezer éve nem látott rokonait. Már nem érdekel, mert rájöttem, hogy sosem szeretett.
2023. dec. 19. 08:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!