Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik leves a legnépszerűbb egy esküvőn és te még mit választanál?
A lista egyedi, ezeken gondolkodtunk a vőlegényemmel. Az esküvő témája a magyar és japán kultúra keveredése :)
Szívesen várom az ötleteket, sajnos nem vagyunk túl kreatívak!
A násznép egyik fele a hagyományos magyar ízeket szereti, a másik fele az ázsiai ízeket (nem csak japánt).
Fikázásokra nem vagyok kiváncsi, szavazz vagy kommentbe írj ötleteket, ennyi!
De, többféle leves lesz természetesen, bocsánat ha ezt kihagytam.. :)
De úgy látom nem mindenkinek egyértelmű hogy fikázásra nem vagyok kiváncsi... Nehéz lehet a felfogás...
Nem vagyok a szived, ne játszad az agyadat. Neked meg nem muszáj ideböfögnöd ha nem értetted meg a kérdést se. Nyugodtan tovább lehet görgetni. Így is úgy is olyan esküvő lesz amilyet mi akarunk, nem egy random gyakoris fotelharcos fogja megmondani hogy jajj ez gáz, ezt ne csináljátok... -.-"
A kérdésem az volt, hogy melyiket választanád a felsoroltak közül, illetve mit ajánlanál még. Hol írtam olyat hogy írd le hogy neked mi nem tetszik vagy mit nem választanál? Az kutyát, macskát nem érdekel.
Szerintem inkább te ne játszd az agyadat, Szívem. Válaszoltam, hogy Magyarországon magyar emberek esküvőjén nagyon gáz az ázsiai ételek. Akkor meg mi bajod van? Nem értek egyet veled? Hát akkor a továbbiakban is azt gondolom, hogy ne kérdezz! Kérdezd meg a vőlegényedet! De hát gondolom milyen lehet a kapcsolatotok, hogyha idegen emberek véleménye számodra a releváns. Na ez még gázabb, mint az ázsiai kaja. De mivel nem értek veled egyet, megint átmész passzív agresszívbe. Inkább kuffancsoljatok egyet és utána relaxban dumáljátok meg az esküvői menüt!
Ja, nem kell megköszönni. Nagyon szívesen!☺️☺️
Ha nyáron lesz az esküvő, akkor az egyik leves szerintem legyen hideg gyümölcsleves.
Én szeretem a klasszikus húslevest, de 40 fokban nem kívánnám.
Nekem úgy általában tetszenek a tematikus esküvők, ez a japános vonal is nagyon érdekesen hangzik, biztosan jól érezném magam a lagzitokon. :D
Mindenkinek nyilván nem fog tetszeni, de akkor sem lehetne minden egyes meghívott kedvére tenni - nem mintha kéne - ha nem lennének japán, vagy egyéb ázsiai ételek.
Tudom, hogy a leves volt a kérdés, csak egy ötlet: ez biztosan magas plusz költség lehet és fogalmam sincs milyen büdzséből gazdálkodtok, de szuper lehetne egy sushi-séf helyben, mint régen az Erzsébet királyné útjai Trófea étteremben volt, aki állt egy kis pultban, ott tekerte frissen a sushit és elmondta mindenről, hogy micsoda, segített választani, és ő szedte neked esztétikusan tányérra a kiválasztott sushit. Persze ez eleve is csak akkor működik, ha büfévacsorát terveztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!