Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetovált emberek! Utasítottak már vissza titeket a tetoválásaitok miatt?
A 5-6. válaszlehetőség rosszul van megfogalmazva, így van helyesen:
Tetovált *** vagyok és senki nem utasított vissza, amióta tetoválásom van.
2.
Ez egy nagyon csúnya általánosítás, ráadásul nem is igaz. Én nem vagyok tetovált ugyan, de sokakat ismerek akik igen. Többségüknek kapcsolata van. Egy részül jól néz ki, egy részük ronda. A kulcs, hogy olyat kell találni akinek ez tetszik - általában maga is tetovált.
Egy "Gangxta Zolee" jellegű tetoválásgyűjtemény például kelendő a motoros nők között, vagy valami rocker-klubban, de sok helyen kizáró oknak számít. Vallásosak többségénél (akik nagyon követik az írást, zsidóknál pl. tiltott, keresztények sem rajonganak érte, muszlim vallásfajtáknál feltételezem tilos, mint minden más ami kilóg a középkori felfogásukból), konzervatív embereknél, arisztokraták esetében, illetve van még 1-2 kisebb csoport, mint akik az emberi testet úgy szeretik ahogy van és a - nem túléléshez szükséges - beavatkozásokat nem kedvelik (ennek is biztosan van valami neve).
5.
És akkor most linkeljük be azt a pármillió embert akinek van és nem bűnöző? Az tetszene?
7.
Aranyosak a kis képmutató japánok akik nem engedik be őket, mert "há mind bűnöző és rossz ember" - és teszik ezt úgy, hogy soknak kezében a vérfertőzést vagy kiskorúakat is tartalmazó hentai képregénytípus. (Ha már általánosítunk).
Az ókorban pedig a gazdag réteg tetováltatta magát ugyanezen országban, egyes múzeumtípusban a mai napig őrzik ezeket a lenyúzott bőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!