Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyatársak, ti fizetitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyatársak, ti fizetitek a koszorúsruhákat?

Figyelt kérdés

nálunk lesz 9 lány, és véleményem szerint kissé gázos lenne, ha mindent én fizetnék. nálunk nem is ez a módi, aki elvállalja a koszorússágot, az tisztában van azzal, hogy neki kell állni a ruhát. ez itt mindig is így volt. Egyetlen egyszer állta a menyasszony a ruhákat, de akkor varratva lettek (hozzátenném, én azt is kifizettem, mert átalakítottam és tudom hordani)

egyik előző kérdésben láttam, hogy egy anyuka hogy felháborodott azon, hogy neki kell kifizetni...most lesz esküvőm, azért kérdezem...ez nem egyértelmű??

vagy ha valakit felkérek, tegyem hozzá, hogy a ruháját nem fizetem?

nálunk ez annyira kézenfekvő, hogy ledöbbentem, mikor olvastam a válaszokat, hogy milyen bunkó az a menyasszony, hogy fel sem ajánlotta....

egyébként nem lesz megmondva, milyen ruhájuk legyen, fazon, stílus az lesz, amit szeretnének, akinek van esze, úgyis olyat ad a gyerekére(olyat húz fel), ami esküvőre való...

annyit kértem, hogy bordó legyen, a két legidősebb k.lánynak(bnőim) abroncsos, a többiek választanak. De tuti abroncsos lesz nekik is, az a normális k.lányruha, nem?

vagy akkor bunkó vagyok, ha nem ajánlom fel, hogy kifizetem?

én kislánykoromban mindig tök örültem, és 5000Ft-ot sosem sajnáltak tőlem a szüleim, hogy pörgősszoknyázhassak...

vagy rosszul gondolom?

2011. júl. 6. 22:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
74%
Nekem az anyagot fizették, a varratást meg én. Az én esküvőmön is így lesz, szerintem így korekt.
2011. júl. 7. 00:05
 12/32 anonim ***** válasza:
83%
Ha a koszorúslány megtartja a ruhát és az övé lesz, akkor természetesen neki illene fizetni, mondjuk ebben az esetben én nem tolnék ki gusztustalan, hordhatatlan, vagy akár abroncsos ruhákkal, mert mit csináljon vele utána? Szóval amennyiben a ruhák kölcsönözve vannak, vagy olyan ruhát kényszerítek rá a másikra, ami gyakorlatilag utána a szemétben landolna illik kifizetni, egyéb esetekben pedig a koszorúslánynak illik fizetnie.
2011. júl. 7. 00:07
 13/32 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudom, hogyan szokás, de én nem kérnék fel ennyi lányt koszorúslánynak. Most komolyan, 9-re mi szükség? És gondolom, ha valaki azért utasít el, mert neki kell állnia az árát és nem áll módjába, akkor az a bajod...

Kértél volna fel csak kettőt, azoknak nem lenne katasztrófa fizetni a ruhájukat.

2011. júl. 7. 02:23
 14/32 anonim ***** válasza:
74%

Én barátnőm esküvőjén voltam koszorús lány. És mivel egyetemista vagyok (ő volt) és pont az a fajta, akit pénzel semmilyen formában nem támogatnak, ezért én az elején megmondtam ,hogy sajnos nem tudom kifizetni a ruhát. De barátnőm megértette. Sok volt az utazás is, és barátnőméknél kellett aludnom. De örülök, hogy állta a ruhát. Azt pedig visszaadtam lagzi után neki.

Szóval előtte tisztázd, hogy ki engedheti meg magának. Akkor nem gáz.

2011. júl. 7. 08:33
 15/32 anonim ***** válasza:
74%

Én is azt mondom,hogy ha én választom ki nekik a ruhát, akkor én fizetem. Ha ők, akkor ők! Mert mondjuk én nem várnám el,ha mondjuk egy habos-babos abroncsos ruhát szeretnék rajtuk látni,hogy ők fizessék, hiszen azt később nem tudják felvenni. Én anno felajánlottam a barátnőimnek,hogy megvarratom én. Mondták,hogy hagyjam, mert úgy is venniük kellett volna rucit az esküvőmre, így majd olyat csináltatnak,amit később fel tudnak venni. Arra nyilván ügyeltek,hogy egységes legyen. Nagyon rendes volt ez tőlük. És tényleg azóta már máshol is viselték.

Az a gond, hogy itt tényleg szépen hangzik,hogy ha nem akarja ,utasítsa vissza, de én még olyat nem láttam,ahol ezen nem sértődött volna meg a menyasszony.

Személyes vélemény, de tényleg minek 9 koszorús lány?

2011. júl. 7. 08:45
 16/32 anonim ***** válasza:
25%

21 éves menyasszony vagyok, jövőre lesz a lagzink. Nálunk a koszorúslányok fizeti a ruhát, mert szalonból lesz véve.

Vannak emberkék (nem akiket felkértem koszorúslánynak), hogy nem tetszik a dolog, de úgy gondolom, hogy ez a minimum ha ők fizetik, ha én etetem-itatom őket.

2011. júl. 7. 09:01
 17/32 anonim ***** válasza:
48%

Na utolsó neked sem szabadna lagzit csinálni!

Én etetem-itatom őket??? Basszus még jó,ha már lagzit csapsz, ahol a te zsebedet tömik meg!

2011. júl. 7. 09:12
 18/32 anonim ***** válasza:
24%
Hogy hogy minek annyi? Nekem is 9 koszorúslányom lesz, ebből 8 barátnőm( igen, jó barátnőim mind, egyiket se lehetne kihagyni) egy pedig az unokatestvérem, akinek én is koszorúslánya voltam. Mi olyan elképzelhetetlen azon, hogy van, akinek sok barátnője vagy nagyobb rokonsága van?
2011. júl. 7. 09:25
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem elképzelhetetlen, csak nekem speciel furcsa. Csak ahol probléma van a kifizeti dolgokból, ott szerintem sok a 9.
2011. júl. 7. 09:29
 20/32 anonim ***** válasza:
50%
Én voltam koszorúslány 2x, mind a 2 alkalommal én fizettem a ruhát. Az én esküvőmön 3 aprócska keresztlányom lesz koszorúslány és én fizetem a ruhácskáikat, amiket meg is tartanak. Nekem nem volt felajánlva, hogy kifizetik anno a ruhákat (bérelve voltak) de nekem valahogy úgy tűnik korrektebbnek a dolog, hogy én állom, ha belegondolsz, hogy utazás, ajándék nekünk stb, így is sok kiadás egy lagzi, legalább leveszem erről a gondjukat.
2011. júl. 7. 09:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!