Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van itt köztetek olyan anyakön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt köztetek olyan anyakönyvvezető (vagy anyakönyvvezető ismerőse), aki polgári esküvőn rokonokat adott össze?

Figyelt kérdés
Mennyire jellemző ez ma Magyarországon, hogy rokonok házasodnak össze? Ha jól tudom a családjogi törvény írja le, hogy egyenesági rokonházasság tilos, de pl. elsőfokú unokatestvérek már házasodhatnak.

ma 15:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hivd fel oket telon es kerdezd meg. Aztan vedd el.
ma 15:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Fiatalkoromban én is halálosan szerelmes voltam az elsőfokú unokatesómba. Viszonozta is a lány. Aztán végülis szakítottunk...

Nálatok kérdező, milyen a felállás?

ma 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!