Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elvennétek egy olyan nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennétek egy olyan nőt, akit szerettek, minden rendben van vele, viszont egyáltalán nem végezne házimunkát? (De dolgozni dolgozna, sőt, karrierista lenne ).

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 20:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 A kérdező kommentje:

Kedves Srapnel, akkor te otthon állatokat tartasz és magad hízlalod-nyúzod-ölöd őket, zöldségek -gyümölcsöt termesztesz, autó helyett gyalog jársz mindenhová, felháborítónak tartod, hogy feltalálták a porszívót és hogy nem a kútról kell hordani a vizet..stb.

Egyébként az általad felsoroltakból konkrétan csak az oltással van bajom.

2011. jún. 17. 17:51
 62/67 anonim ***** válasza:
100%

"De most komolyan. Fogat mosni szeretsz? Fogorvoshoz menni? Oltást kapni? Dugóban ülni? Hivatalban ügyintézni? Senki nem szeret mosogatni sem. Hello, ez az élet. Nem utálni kell, csak megcsinálni. Üres és rossz kifogás. Összességében nem az a baj, ha valaki bejárónőt fogad néha, vagy ha valami nagyon indokolja, hanem hogy kategorikusan és elvből elzárkózik azon dolgok gyakorlásától, amik azóta léteznek, mióta ember van a földön. "

Fogat feleslegesen mos helyetted más, de takarítani tud helyetted más. Nem is értem az összehasonlítást. A fogorvosnál sem magadnak húzod ki a fogad, megcsinálja a fogorvos. Hivatalban ügyintézni is tud egy alkalmazottad, ha megteheted. Mégis miért csinálja meg az, akinek nem muszáj???

Nekem ez magas. Komolyan. A szemetet sem én hordom ki a szeméttelepre, mert van aki megtegye helyettem.

Mondom ezt úgy, hogy semmit nem tesz meg helyettem senki, mert nincs rá keret. Ha lenne sem kellene bejárónő, mert nem szeretném, hogy buzerálja a cuccaim. De hogy mást miért zavar ez az egész, azt nem értem!

Hm, eddig nem is gondoltam rá, de ezek szerint az ősember mosogatott, porszívózott, port törölt??? O.o

2011. jún. 17. 18:05
 63/67 anonim ***** válasza:
29%

Koszonom szepen az USA-bol, keszen vasarolt elelmiszereket, vitaminertek 0, attol leszel 150 kg, mint oly sok Amerikai!

Figyelmebe ajanlom a kedves nejednek az emeletes paroloedenyt, amiben 20 perc alatt minden elkeszul egyszerre: a friss zoldseg es hus. Egeszseges. De ahhoz sajna 20 perc hazimunka kell! Na tessek ezt is lepontozni!

2011. jún. 27. 19:56
 64/67 Srapnel ***** válasza:
0%

"Kedves Srapnel, akkor te otthon állatokat tartasz és magad hízlalod-nyúzod-ölöd őket, zöldségek -gyümölcsöt termesztesz, autó helyett gyalog jársz mindenhová, felháborítónak tartod, hogy feltalálták a porszívót és hogy nem a kútról kell hordani a vizet..stb"

Te egyszerűen nem érted a lényeget. Nem tartok magam állatokat és nem termelek zöldséget. Nézd, nem az a baj, ha valaki bejárónőt fogad, hanem az, ha kategorikusan és elvi okokból elutasítja azt, amit a legutolsó szerencsétlen is meg tud csinálni. Egy ilyen ember lúzer. Ennyi. Mert lehet, hogy a bankszámlára átutalja a cég a rohadt sok pénzt, de ha elvben és gőgből nem képes kimosni valaki a gyerek pelenkáját, az hulladék. Érted? Elvről és hozzáállásról van szó, nem konkrét történésekről. Pont ez a lényeg: nem termelek, nem hízlalok, nem nyúzok. De amikor arról volt szó, hogy épp ott és akkor meg kellett tenni, akkor megtettem. Ások, kapálok. Diplomával. De ha nekem egy p*csa odajön, hogy ő bizony soha nem csinál ilyet, mert ő "nem olyan", az egy haszontalan ember.

2011. jún. 27. 23:42
 65/67 anonim ***** válasza:
Na es mi a baj azzal, ha valaki auto helyett gyalog jar mindenhova? Majd te is fogsz gyalogolni az elkovetkezo olaj valsagnal, sot meg az is lehet, hogy sajat zoldseget gyumolcsot fogsz termeszteni, ha beut a krakk. A mai vilagban raszarhatsz az elveidre, sokoldalunak kell lenni,es valtozni kell a valtozassal. Soha ne mondd azt, hogy "soha".
2011. jún. 28. 11:35
 66/67 A kérdező kommentje:
Ne okoskodjál már a baromságaiddal, Srapnel...
2011. jún. 28. 17:06
 67/67 Srapnel ***** válasza:
0%
Melyik része baromság? Indoklás?
2011. jún. 28. 18:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!