Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a probléma a karrierista...

Mi a probléma a karrierista nőkkel?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom a neten és a való életben is tapasztalom, hogy a férfiak nem szívesen jönnek össze egy ambíciós nővel, akinek fontos, hogy legyen karrierje. Még ha véletlenül okos is, nemcsak szorgalmas és céltudatos, akkor meg megrémülnek tőle. ha véletlenül nagyobb beosztásban vannak, vagy több fizetést kapnak (mármint egy párkapcsolatban), azt képtelenek elviselni. Miért van ez?

És karrierista nő alatt nem a gyereket nem akaró egyedülálló nőket értem.

2011. júl. 11. 21:10
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
0%
Már megint te??Nem volt elég az a sok válasz??:)
2011. júl. 11. 21:11
 2/34 A kérdező kommentje:
Nem értem, miről beszélsz! És légyszi', a kérdésre válaszoljatok!
2011. júl. 11. 21:15
 3/34 anonim ***** válasza:
2011. júl. 11. 21:18
 4/34 anonim ***** válasza:
87%
én eddig azt olvastam itt,hogy több olyan férfi van akinek az okos,diplomás,tanult nő jön be jobban,mint az átlagos diplomátlan egyszerü dolgozó.Szerintem mindenkinél másképp van.
2011. júl. 11. 21:19
 5/34 anonim ***** válasza:
44%

A férfiak egy része tényleg megrémül ezektől a nőktől. A másik részével még nem találkoztam.

Nekem mondta már férfi azt, hogy nem is vagyok nő, pedig nem tartom magam karrieristának.

2011. júl. 11. 21:24
 6/34 A kérdező kommentje:

Az előző kérdést nem én tettem fel, és én egy kicsit másra kérdeztem rá.

Tényleg létezik ilyen? Hol találok rá? :D

2011. júl. 11. 21:24
 7/34 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem mindössze annyi, hogyha a karrier a magánélet rovására túl sok időt elvisz, akkor a férfipartner éppúgy elhanyagoltnak és a párja életében másodrangúnak fogja érezni magát, mint általában fordítva is,asokat dolgozó pasik női partnerei.

Pl ismertem egy fundamentás csajt. Indultak a párjával meg gyerekkel szabira. Ott az egész család, de még gyorsan lezavarok egy mítinget, addig apu és öcsike vársz, még nem megyünk az úticélra, mert várnak ránk Szolnokon egy oktatáson. stb stb ezek megtörtént konkrétumok.

aztán, iwiw üzenőfal.

Sz. Mónika családi állapota mostantól: egyedülálló

na erről van szó

2011. júl. 11. 21:25
 8/34 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem az ilyen nők érzelmileg nem felelnek meg a legtöbb férfinak. Legalább is nekem nem.
2011. júl. 11. 21:25
 9/34 A kérdező kommentje:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:24

Sajnálom, hogy ilyet modntak rád. Volt már párkapcsolatod? Az miylen volt? Vagy a pasi látta rajtad h neked a munkád is fontos, ezért szakítottatok? Hidd el, nem akarok beleavatkozni az életedbe, csak érdekelne egy pár tapasztalat, hiszen mindjárt én is felnövök!

2011. júl. 11. 21:27
 10/34 anonim ***** válasza:
1%

Karrierista nők: idióta,

pénzéhes,

b*szik bárkivel egy magasabb beosztásért,

beképzelt, mindenkit lenéz aki nála kevesebb

2011. júl. 11. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!