Sokszor olvasom a neten és a való életben is tapasztalom, hogy a férfiak nem szívesen jönnek össze egy ambíciós nővel, akinek fontos, hogy legyen karrierje. Még ha véletlenül okos is, nemcsak szorgalmas és céltudatos, akkor meg megrémülnek tőle. ha véletlenül nagyobb beosztásban vannak, vagy több fizetést kapnak (mármint egy párkapcsolatban), azt képtelenek elviselni. Miért van ez?
És karrierista nő alatt nem a gyereket nem akaró egyedülálló nőket értem.
Volt már párkapcsolatom, de ezt egy vadidegen mondta, akivel kb. 3 hónapos volt az ismeretségem. Nem az (akkor éppen) aktuális párom.
2011. júl. 11. 21:38
12/34 A kérdező kommentje:
Miért lenne idióta egy karrierita nő? Értem, ez egy jó kifogás arra, hogy megmagyarázd, miért nem te vagy az ő helyén!
2011. júl. 11. 21:39
13/34 A kérdező kommentje:
És nem mindenki olyan gátlástalan, hogy lefeküdjön akárkivel!
2011. júl. 11. 21:39
14/34 anonim válasza:
Nem tudom te mit értesz pontosan karrierista alatt, de azt azokra a nőkre szokták mondani akik: gyereket, családot nem akaró munkába temetkező, általában üzletasszony vagy valami irodista, bármire képes a ranglétrán való feljebbjutásért, (igen még arra is), magát határozott nőnek akarja mutatni de csak egy hisztis liba, bármi van ami nem úgy történik ahogy ő akarja, nekiáll hisztizni és ez teszi annyira idegesítővé az egész személyiségét.
2011. júl. 11. 21:49
15/34 A kérdező kommentje:
De attól h ők magasabbra akarnak jutni a ranglétrán, elismerést kapni, miért ne lehetne csakádjuk? Nincs összefüggés a 2 dolog között!
2011. júl. 11. 21:55
16/34 anonim válasza:
40 évesen jönnek rá arra, amit 20 éve minden 20 éves nő tudott. Arra, hogy igazándiból mégis inkább pelenkázni szeretnének és valakinek az ingét vasalni. Késő! Lassan azon kapják magukat, hogy a legjobb barát a pszichológus, esténként meg jól telesírják a párnát. Reggel aztán friss sminkkel kiskosztümben lehet kezdeni játszani az agilis, határozott nőt. Délután megbeszélni a haverinákkal -egyben magukat is vígasztalva- hogy milyen jó is szinglinek lenni. Este meg megint jöhet a párna a bőgés meg az álmodozás, hogy milyen jó is lenne ha itt lenne valaki és minden nap az ágy mellé dobná a zokniját. Marad a gyereklizing Vietnámból a vasalást meg majd megcsinálja a bejárónő! Megéri csajok?
2011. júl. 11. 22:04
17/34 A kérdező kommentje:
Ugyan már! Attól még simán lehetne férje egy nőnek, hogy karrierista! Miért is ne? nem kelle ennyire a szélsőségekre gondolni! Vagy már az is baj, ha valaki el is szeretne érni valamit az életben nőként?!
De attól még lehet családjuk! nem igaz h nem lehet ezt megérteni! És ha a pasiknak lehet szuper karrierjük, a nőknek miért nem? A gyereknevelés és a házimunka pedig KÖZÖS feladat.
2011. júl. 11. 22:16
20/34 anonim válasza:
Szerintem nem konkrétan a karrierista nőkkel van a probléma , hanem azzal hogy ebből adódóan mekkora különbség lehet egy párkapcsolatban élők fizetése között.
A férfiak nagytöbbségének véleményem szerint sérti az önérzetét ha a nő jóval többet keres mint ő.
Én mondjuk szerintem egy nagy nullának érezném így magamat mellette, ez lehet csak az én hülyeségem, de szerintem ebben van valami.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!