Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elvennétek egy olyan nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennétek egy olyan nőt, akit szerettek, minden rendben van vele, viszont egyáltalán nem végezne házimunkát? (De dolgozni dolgozna, sőt, karrierista lenne ).

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 20:41
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:

"HA tényleg olcsóbb akkor miért a középosztály jár gyakran és miért nem az alsóosztály, akinek fontos hogy mindent olcsón kapjon meg és spóroljon? Miért ők költenének több pénzt azzal hogy nem étterembe járnak? "

Az előbb írtam - a középosztálybeli mondjuk bemegy a mexikói vagy egyéb étterembe , ahol van pincér is és ott kajál.

A csóró meg nem házi koszton él, hanem elmegy a gyorsétterembe, pl a mekibe, mert a létező legolcsóbb kaja és készen meg is tudja venni. csak pincér nincs.

2011. jún. 17. 15:20
 52/67 A kérdező kommentje:

A 15. 19 -es válaszod után tudod mikor állok veled még egyszer szóba. "félig hihető" - Ki vagy te, vmi bíró ?

szevasz.

2011. jún. 17. 15:21
 53/67 anonim ***** válasza:

kérdező!!!!!

Szerinted mennyire jó ha egy nő nem főz,nem takarít és nem csinál otthon semmit? És azt is írd már le, hogy miért is jó ez?

Azért,mert a nők otthon elvégzik a házimunkát, még nem rabszolgák.

2011. jún. 17. 15:23
 54/67 A kérdező kommentje:

15 32.

figyu, az elején nem akartam én is állást foglalni, aztán 1-2 válasz miatt csak beírtam én is tegnap - pl. arra, hogy kettős mérce meg hogy akkor a férfi végezze-e el. Ugyanis ilyesmiről szó sem volt.

ha az én véleményem kérdezed, inkább az egyenlőségpártiakkal értek egyet, akik azt mondták, hogy osztozzanak otthon a házimunkán, illetve azokkal akik szerint ha megtehetik, egyikük se végezze és legyen bejárónőjük.

2011. jún. 17. 15:26
 55/67 A kérdező kommentje:

nézd, aki szívesen megcsinálja, annak jó. de aki utálja, annak rossz. :)

én abszolút megértem, ha valaki utálja és felvesz valakit.

és ettől még a férjnek sem kell ugyanúgy semmit sem csinálnia.

2011. jún. 17. 15:28
 56/67 anonim ***** válasza:
88%

"Szerinted mennyire jó ha egy nő nem főz,nem takarít és nem csinál otthon semmit? És azt is írd már le, hogy miért is jó ez? "

Bár a kérdés nem nekem szól, de...

Mennyire jó? NAGYON JÓ! Kivéve annak, akinek orgazmust okoz a mosogatás. Meg gondoskodás kényszere van. A kérdésben említett nő karrierista, így valószínűleg épp elég dolga van a munkájával, és ha megteheti, hogy bejárónője legyen, vélhetően hülye lesz hazarohanni, hogy mosogasson, mert az olyan nagyon jóóóó érzés... Ugyan már!

Miért jó, ha nem csinál semmit? Mert akkor ráér! Csinálhat mást. Elmehet szórakozni, élhet a hobbijának, szexelhet a férjével orrba-szájba. Vagy játszhat a gyerekeivel egész este. Vagy csak nézhet ki a fejéből egy órán keresztül, mert a bejárónő már rég kitakarított és vacsorát is főzött. Szóval, egyszerűen csak jól érzi magát a bőrében. Ezért jó.

2011. jún. 17. 16:14
 57/67 A kérdező kommentje:
Még annyit tennék hozzá a bevándorló témához, hogy nem csak az olcsó külföldi női munkaerőre kell gondolni , aki babysitterkedik, hanem pl. az olcsó török, lengyel, magyar...stb. férfi munkaerőre, akik gáláznak az Egyesült Királyságban az építkezéseken, pékségekben, mindenhol, ahol nehéz körülmények között kell dolgozni és fizikai munkát végezni ..stb.
2011. jún. 17. 16:19
 58/67 A kérdező kommentje:
gályáznak
2011. jún. 17. 16:20
 59/67 Srapnel ***** válasza:
11%

"Az USÁban a kész, éttermi étel sokkal sokkal olcsóbb, mint ha otthon, vásárolt alapanyagokból főzöl. Épp fordítva van, mint nálunk. És természetes dolog, hogy a középosztálybeliek is minden nap (!) étteremben ebédelnek/vacsoráznak."

Lúzerek. Sz*r kaját esznek és azt adják a gyereknek. Nem lepődöm meg azon sem, hogy ahogy idősödik az ember, egyre inkább a saját, vagy családja főztjét eszi.

"nézd, aki szívesen megcsinálja, annak jó. de aki utálja, annak rossz. :)

én abszolút megértem, ha valaki utálja és felvesz valakit."

De most komolyan. Fogat mosni szeretsz? Fogorvoshoz menni? Oltást kapni? Dugóban ülni? Hivatalban ügyintézni? Senki nem szeret mosogatni sem. Hello, ez az élet. Nem utálni kell, csak megcsinálni. Üres és rossz kifogás. Összességében nem az a baj, ha valaki bejárónőt fogad néha, vagy ha valami nagyon indokolja, hanem hogy kategorikusan és elvből elzárkózik azon dolgok gyakorlásától, amik azóta léteznek, mióta ember van a földön.

"Mert akkor ráér! Csinálhat mást. Elmehet szórakozni, élhet a hobbijának, szexelhet a férjével orrba-szájba. Vagy játszhat a gyerekeivel egész este. Vagy csak nézhet ki a fejéből egy órán keresztül, mert a bejárónő már rég kitakarított és vacsorát is főzött. Szóval, egyszerűen csak jól érzi magát a bőrében. Ezért jó."

Ezek szoktak pszichésen összeomlani, amikor hirtelen elszáll a jól fizető munkahely és bedől a hitel. Megy a bénázás, mert nem gyakorolta be.

2011. jún. 17. 16:48
 60/67 anonim ***** válasza:

én dolgozom és munka után rohanok haza a páromhoz, hogy főzzek neki, nekem ez nem teher nekem ez az élet.

És a takarítás mellett valahogy mindig marad időm a szórakozásra és mindenre amire csak akarom.

Szeretném, ha a gyermekeimnek majd néha eszébe jutna, hogy milyen jó házi kalácsot sütöttem, és milyen finom a csirkepörkölt amit én készítettem el.

Én örömmel sütök főzök és takarítok, és ez az egész nem vesz el több időt mint napi 1-2 óra.

2011. jún. 17. 16:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!