Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennétek egy olyan nőt, akit szerettek, minden rendben van vele, viszont egyáltalán nem végezne házimunkát? (De dolgozni dolgozna, sőt, karrierista lenne ).
20.47. Nem az a kérdés,hogy a férj segítsen-e a házimunkában? Akkor segítsen,ha az asszony is dolgozik,és a férj munkája ezt megengedi. De ha az asszony otthon van,akkor eltudja végezni a házimunkát is.
A kérdésre: Karrieristának nem való a házasság,akár nő,akár férfi. Legfeljebb akkor működhet,ha a párja elviseli az alárendelt szerepet.
Ha a nő karrierista,az nem fogja nevelni a gyerekét.
Ilyen nőt biztosan nem vennék feleségül.
szerintem a karrierizmus kényszerpálya. mert mint tudjuk, semmit sem jó túlzásba vinni. persze vannak olyan emberek, akik a munkájukban találják meg az élet minden örömét, de sztem egy idő után nekik is hiányozni kezd a normális családi élet.
nos, egy olyan nőve átok együtt élni hosszú távon, aki egy poharat nem tesz arrébb csak mert ő ezt így eldöntötte.
takarítani bárki tud a lakásában, ha megfizeti, de azért az, hogy egy mosást derogáljon berakni, az nem járja...
Ha férfi lennék, simán. Bejárónő, rendelt heti menü, a maradék tennivalót meg két ember azért el bírja végezni.
Gyerekkel nyilván speciális eset, bár gondolom napi szinten járó dajkát is fel lehet venni, csak sokba kerül, és így se lehet minden gyereknyűgtől megszabadulni. Persze ha karrierista, gondolom nem akar még (vagy egyáltalán nem) gyereket.
Nem tudom én karrieristának számítok-e. Középvezető vagyok egy nagyvállalatnál és nagyon szeretek dolgozni. Emellett nem nagyon végzek házimunkát, mert van aki megcsinálja helyettem.
Van egy 22 hónapos gyönyörű kislányom, akit reggel apukája visz a bölcsibe (1 hónapja kezdtük) délután én megyek érte és sétálunk, motorozunk estig.
Jelenleg 32 éves vagyok, 11 éve vagyunk együtt és 30 évesen jött el az idő, hogy átértékeljem az életem és a családom legyen az első.
Szerintem beszéljétek át és vedd el :)
"alpvetően bejárónőre hárulna a munka 80 %-a."
Ha van bejárónő, akkor minek végezne házimunkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!