Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennétek egy olyan nőt, akit szerettek, minden rendben van vele, viszont egyáltalán nem végezne házimunkát? (De dolgozni dolgozna, sőt, karrierista lenne ).
ha férfi lennék, elvenném.
mert ha karrierista, vlsz sokat keresne --> tudnánk bejárónőt tartani, kaját rendelni --> nem is lenne szükség rá, hogy házimunkát végezzen.
Igazából nem tudok rájönni, hogy nő kérdezi, hogy ő nem végezne házimunkát, mert lenne bejárónő, de azért egy mosás belefér, és így elvenné-e valaki, vagy férfi kíváncsi, hogy elvegyen-e ilyen nőt?
Ha van bejárónő, és a mosógépet be tudja kapcsolni, akkor még mindig nem tudom hol a probléma.
Egyrészt ha van keret bejárónőre, akkor már megegyezés kérdése, hogy mit csinál meg. Ha valaki megcsinálja és a bére se hiányzik a kasszából, akkor?
Rántotta meg mosás...Nőként, ameddig egyedül éltem, csak a nagyon muszáj házimunkákat csináltam meg. Régen kollégista voltam, kisétkű vagyok, vígan elvoltam a bolti szendviccsel, talán havi egyszer főztem.
Amikor jól kerestem, akkor volt bejárónő is, mert megtehettem anyagilag. Ha szülőket látogattam, telepakoltak finom hazaival, jutott mélyhűtőbe is, azzal két hétig is elvoltam.
Aztán ideköltözött a férjem. Korán rájött, hogy nem vagyok egy házitündér, de amikor egyszer átszimatolt a szomszédhoz, hogy hmmm, de jó illatok vannak (én is éreztem, tényleg jó illat volt), akkor nekiduráltam magam és főztem. Xar lett. Főzött a férjem, mert ő tudott, az finom lett. Utána hobbi szinten tanulgattam, nő létemre tőle kérdezgettem, hogy rántást hogy kell csinálni, vagy megmutatta.
Mire észbe kaptam, már egész rendszeresen főztem. Viszont a férjem is gond nélkül odaáll és összeüt nekem valamit, ha ő kipihentebb.
Pl ma mindketten vizsgáztunk, csak ő reggel, én meg este. A lakás egy disznóól, de úgy voltam vele, hogy ráér este, most nem veszem el a tanulástól az időt takarítással. Mire hazaértem, ki volt takarítva és kész volt a vacsi. A férjem annyit mondott, hogy neki már lefutott a vizsga, a várnál korábban hazaért, gondolta este fáradtan már nem szívesen állnék neki, úgyhogy megcsinálta. Akár tévézhetett is volna, amíg hazaérek, de megcsinálta - gondolom mert látta, milyen "úgyse fogok átmenni, nem tudok semmit", elgyötört képem volt egész nap.
Szóval egy mosás berakása vagy egy rántotta egy férfinek se nagy feladat. És soha nem lehet tudni, lehet rákap a főzés ízére és már hobbiból is csinálja.
Én is így jártam, múlt hétvégén kb három sütikezdemény landolt a wc-ben, mert életem első süteményével kísérletezgettem és csak negyedszerre sikerült beállítani a sütőt, hogy ne kozmáljon oda, de nyers se maradjon. Egész jól elpiszmogtam vele és hobbinak tekintettem. A vége egy egész finom süti lett, életem első saját készítésű süteménye :)
(anyám szerintem már a háta közepére se kívánt, mert öt percenként felhívtam, hogy ez miért néz így ki, mit kell csinálni, hogy keverjem, mit tegyek bele.. :))
Nem.
A kommentek is viccesek.
HA a férfi nem segít be, akkor rabszolgának nézi a nőt, ah a nő nem csinál semmit az elfogadható.
Imádom ezt az oldalt.
Megmutatja pár ember igazi jellemét. Kettős mérce ftw!
A kommentek is viccesek.
HA a férfi nem segít be, akkor rabszolgának nézi a nőt, ah a nő nem csinál semmit az elfogadható.
Tökéletesen egyetértek vele. sokan úgy kommentelték, hogy nem rabszolga a nő. nem azt mondta a kérdező, hogy a pasi nem segít, hanem, hogy teljesen nem csinál semmit a nő. miért, ha a pasi csinál mindent, és a nő semmit, az elfogadható? pedig én is nő vagyok. én sem vagyok egy konyhatündér, nekem is besegít a párom. de úgy gondolom, hogy takarítónő ide vagy oda, azért egy alap házimunka elvárható mindkét részről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!