Mit tehetnék? Szóval nagyon sokat dolgozok napi 14 órát. Nagyon karrierista vagyok. Mindig szinte a munkámnak élek.
Maradjon otthon vele a férjed. Én fiatalabb vagyok, de korán szeretnék szülni, pár éven belül. De az biztos, hogy nem én fogok otthon ülni a kicsivel. Egyrészt mivel nem bírnám idegileg, másrészt mert nekem sokkal jobb munkám van, mint a páromnak, szeretem, amit csinálok, ő meg általában nem, fél évet-évet ha kibír egy helyen. És kevesebb, mint feleannyit keres, mint én (végzettség hiánya miatt).
Szóval gondold meg, lehet, hogy úgy járnátok a legjobban. De a 14 órát akkor is jó lenne redukálnod mondjuk max. 10-12-re.
Ha neked ilyen fontos a karrier,akkor SOHA ne szülj gyereket! 27 évesen már ideje lenne szülni. A genetikusok szerint a 20-30 év közötti korban a legidálisabb a gyerekvállalás. Igaz,ma divat a késői szülés,de az nem igaz,hogy ráér valaki 30 évesen is babát vállalni. Sokkal nehezebben esik teherbe,sokkal több a genetiai gond a babával,és 50 évesen még nem felnőtt a gyerek! A késői gyerekek általában elkényeztettek,a szülők is jobban féltik őket,mint ha fiatalabb korban lennének szülők.
Ez alól vannak ugyan kivételek,de elég kevés. Inkább divat ma későn szülni,mint okos dolog.
Ha viszont a párod nem tolerálja a te karrier vágyadat,akkor érdemes elgondolkodnotok a kapcsolatotok további sorsán! Habár ezt a témát már az esküvő előtt kellett volna megbeszélnetek.
Gondolom, te vagy a család fekete báránya... Gyerekpárti fiatal anyuka vagyok, de azt mondom, amit nem akarsz, abba ne hagyd belezsarolni magad, mert a gyerekvállalás még úgy is durva (lemondás, életmódváltás, fizikai- mentális próbatétel), hogyha szívből kívánjuk.
Lehet, hogy a gyermektelenségre rámegy a kapcsolat, de arra is, ha te boldogtalan leszel a picivel.
Ja, van biológiai óra, de ez nem minden. Sokan 30 után szülik az elsőt, mert akkor érett meg rá az életük.
Anyám azt mondta, hogy ha újrakezdené, 30 előtt nem szülne, mert akkorra lett nyugodt, elégedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!