Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elvennétek egy olyan nőt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvennétek egy olyan nőt, akit szerettek, minden rendben van vele, viszont egyáltalán nem végezne házimunkát? (De dolgozni dolgozna, sőt, karrierista lenne ).

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 20:41
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
csak hogy itt nem az USA van, ez itt Magyarország és a kérdést is itt tetted fel, és nem az amerikaiak válaszolnak rá, hanem a magyarok.
2011. jún. 17. 15:00
 42/67 A kérdező kommentje:

Szerintem 80-as IQ fölött már lehet érteni amit kérdezel, ez nem egyetemi matekpélda, de mindegy... :(

Nézd meg, mennyi, mennyi bevándorló van pl. Németországban, Angliában.

Ott egy középosztálybeli is megengedheti magának, hogy mondjuk csak részben végezzen házimunkát és tényleg csak a társadalom alsó rétegei végzik a piszkosmunkát, akik nagyon gyakran bevándorlók.

Ellenben itthon ez csak a leggazdagabbak kiváltsága.

2011. jún. 17. 15:01
 43/67 A kérdező kommentje:
Azért terelődött külföldre a hangsúly, mert valaki felvetette, hogy így kapcsolat így halott. erre mondtam, hogy sok más kultúrában egyáltalán nem lesz ettől halott egy kapcsolat.
2011. jún. 17. 15:03
 44/67 A kérdező kommentje:
Illetve ha jól látom, ezt Te vetetted fel. Bocs. :)
2011. jún. 17. 15:04
 45/67 anonim ***** válasza:

"Az USÁban a kész, éttermi étel sokkal sokkal olcsóbb, mint ha otthon, vásárolt alapanyagokból főzöl. Épp fordítva van, mint nálunk."

Szerintem sem az USA-ban nem voltál, se pedig gazdásgi intelligenciád nincsen . ugyanis ha ez igaz lenne akkor az szembemenne mindennel, ami alapján a piacgazdaságok működnek.

Hogy lehet olcsóbb az étel az étteremben?

AZ alapanyag viszonylag egy árban van, egy 20%-os sávnál olcsóbban nem hiszem hogy megkapják olcsóbban, ugyanis ki adná el olcsóbban éttermeknek ha a lakosság megveszi drágábban.

HA tényleg olcsóbb akkor miért a középosztály jár gyakran és miért nem az alsóosztály, akinek fontos hogy mindent olcsón kapjon meg és spóroljon? Miért ők költenének több pénzt azzal hogy nem étterembe járnak?

KÖzvetlen/közvetett költségről hallottál? Az éttermi étel árába be kell építeni a pincérek, alkalmazottak bérét, a rezsiköltségeket, az adót és a nyereséget, ami alapján megéri az éttermet üzemeltetni.Akkor mégis hogyan lesz olcsóbb egy otthoni ételnél, aminél ezek nincsenek benne az árban.

Ha tényleg olcsóbb, akkor miért indított az amerikai kormány felvilágosító programot a célból a legszegényebb réteg részére, hogy az emberek alapanyagokat vegyenek és abból főzzenek, gyorsfagyasztott ételek és étterem helyett?

2011. jún. 17. 15:10
 46/67 anonim ***** válasza:

attól hogy kitérsz a válasz elől és a másikkal személyeskedsz kontraproduktív hatást érsz el .

De legalább az önérzeted helyreáll. Neked az úgyis fontosabb.

2011. jún. 17. 15:13
 47/67 A kérdező kommentje:

Igen, voltam az UÁban két évvel ezelőtt. Senki, de sesnki nem főzött , középosztálybeli családban, és mindeni étterembe járt, te.

ÉS igen, nem az ujjamból szoptam, hogy ott drágább megvenni az alapanyagot és főzni, hanem ameriakiaktól hallottam.

2011. jún. 17. 15:16
 48/67 anonim ***** válasza:
Akkor válaszolj a kérdésekre, hogy lehet olcsóbb 4 pont van, magyarázd meg és elhiszem
2011. jún. 17. 15:17
 49/67 A kérdező kommentje:

Azért indított flvilágoító programot, mert a leegolcsóbb kaja a 69 centbe kerülő mekis hamburger és a legszegényebbek ezen élnek és rohadt eegészségtelen. Azért.

A meki egyébként olcsóbb, mint az összes többi gyorsétterem.

2011. jún. 17. 15:17
 50/67 anonim ***** válasza:
ez még félig hihető is, bár én inkább a másik 3 pontra várok választ
2011. jún. 17. 15:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!