Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvennétek egy olyan nőt, akit szerettek, minden rendben van vele, viszont egyáltalán nem végezne házimunkát? (De dolgozni dolgozna, sőt, karrierista lenne ).
Ma 12.10 -es és akinek tegnap írtam :
akkor ti tényleg nem értettétek meg
"ha a pasi csinál mindent, és a nő semmit, az elfogadható?"
erről szó sem volt . arról volt szó, hogy egyikük sem csinálna semmit, tehát a nő által el nem végzett munka nem a férfire hárulna, hanem a megfizetett bejáróónőre.
épp hogy az egyenlőség jött ki sokak válaszából, hisz egyesek azt írták, legyen bejárónő és egyikük se végezzen házimunkát, mások úgy vélték, osztozzanak benne ketten. Illetve voltak, akik a nőnek tulajdonítanák a házimunkát.
Hogy ebben hol volt kettős mérce és hol volt olyan, aki azt mondta, a férfi végezzen mindent, nem tudom..
itt szinte mindenkit lepontoztak aki nem venne feleségül olyan nőt aki nem csinál otthon semmit. Pedig egy normális családanya igazán megfőzhetne a családnak.
Ha a nő nem csinál semmit, akkor a férfi miért csináljon bármit is. Aki kertes házban alakik ott kivágja a füvet a szomszéd?!
Az ilyen kapcsolat szerintem tökre halott.
Nem szeretnék bármelyik álláspont mellett kardoskodni, de
utolsónak :
Olyannyira halottak az ilyen párkapcsolatok, hogy nyugaton a nők 80-90 %-a így él. Házasságban.
"Olyannyira halottak az ilyen párkapcsolatok, hogy nyugaton a nők 80-90 %-a így él. Házasságban."
Na akkor a kérdés(mert ezt nem elhinni)
A bejárónőknek ki takarítja ki a házát?
Ők is bejárónőt fogadnak?
Vagy ők azok akik nem élnek házasságban?
Kedves utolsó, nekik talán ez a MUNKÁJUK.Itt most a saját otthonunkban lévő házimunkától bsezéltünk és nem arról, ha valakinek ez egybeesik a munkakörével.
Egyébként meg rengeteg fiatal lány megy babysitterkedni, ők félig-meddig elvégzik a háztartási teendőket.
illetve nem tudom, voltál-e már külföldön, de ott nem nagyon szokás a nőknek napi 2-3 órát főzicskézni.
Mondjuk így.
nem érted amit kérdezek.
A bejárónőknél ki takarít ki?
Azok is dolgoznak napi sok órát, ők is fáradtak, vagy nekik szabad otthon takarítani mert ez a munkájuk?
Ők kevesebbek mint a nem bejárónők?
Másrészről meg elég szomorú, hogy azt gondolod, egy nő nem tud annyit főzni egyszerre, hogy 2-3 vacsorára elég legyen. és még az is megvan max másfél óra alatt. És akor ez 3 naponta.
Lehet hogy nem ugyanazon a külföldön voltunk. Ahol én voltam, azokban az országokban a nők rendesen sértésnek veszik, ha azt mondják nekik hogy ne főzzenek a családjuknak. Az ő szemükben az nem NŐ, aki NEM AKAR főzni a családjára. Viszont ott sokkal több virágbolt van, és nincs olyan hét hogy egy NŐ ne kapna virágot és bombont a vagy egyéb kedveskedést a párjától. Ott valamit valamiért. Itt csak elvárják a virágot, de a többi rész már büdös.
Kettős mérce
Az USÁban a kész, éttermi étel sokkal sokkal olcsóbb, mint ha otthon, vásárolt alapanyagokból főzöl. Épp fordítva van, mint nálunk.
És természetes dolog, hogy a középosztálybeliek is minden nap (!) étteremben ebédelnek/vacsoráznak.
Ott azt vallják hogy hogy nem attól leszel nő, hogy vaginával születtél, és nem attól férfi, hogy pénisszel.
Ezeket a titulusokat a viselkedéseddel érdemled ki, az öntudatosság és a hiszti még elég hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!