Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségül mennétek egy nagyon csúnya pasihoz? Ill. elvennétek feleségül egy nagyon csúnya lányt? Mennyit számít a szépség?
Ha valamilyen oknál fogva belé tudok szeretni akkor igen.
Azonban nem sok esélyt látok rá hogy beleszeressek egy számomra csúnya emberbe. Hogy ki a csúnya az meg mindenkinek más.
Én például undorodom a kockás hasizmoktól, viszont tetszik a mackósabb alkat. Másoknál ez fordítva van. :)
Nem. Számomrafontos, hogy NEKEM tetsszen az a valaki, akivel összekötöm az életem.
Akárki akármit mond, szerintem igenis fontos a külső, ugyanis az adja az első benyomást valakiről, és ha nincs meg benne elsőre az a valami, ami megfog(na), valószínű, hogy meg sem akarom ismerni.
Nekem is fontos a külső! Én igényesnek tartom magam, adok magamra, akkor legalább a párom is legyen olyan!
Ha nem jópasi, vagy nem szeretek bele, nem mennék hozzá, de nem is maradnék vele!
Ez is érdekes....Ha ápolt egy férfi már nem lehet olyan csúnya...(Nőnél is fennáll)
Az hogy vki kevésbé néz ki jól, egy dolog.De ha már ad magára, nem a 0. fokról indul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!