Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségül mennétek egy nagyon csúnya pasihoz? Ill. elvennétek feleségül egy nagyon csúnya lányt? Mennyit számít a szépség?
Mondhat bárki bármit, a külső NAGYON számít. Ha nem vagy elég csinos, senkinek, de senkinek nem fogsz kelleni. Kell, hogy legyen benned valami vonzó a másik ember számára, mert ha nincs semmi, akkor miért vonzódna hozzád?
Csak a kövér és csúnya lányok vígasztalására szolgál, amikor azt mondjuk, nem a külső számít, mert így még reménykednek, de ugyan hiába.
Sőt, lehet, hogy azonosnemű barátod azt állítja pl., szép a szemed, de az ellenkező nemből valami sokkal feltűnőbb szépséget keresnek rajtad, és ha nincs olyan, akkor hiába szép a szemed, nem fogsz kelleni senkinek.
Megvannak a kialakult szépségideálok. A haj és a szemszín változó ugyan, de a nőknél örök szép a hosszú haj, vékony alak, közép cici, kis termet, a férfinál meg a magas termet, izmos váll, keskeny csípő.
Aki ettől eltér, az nem szép, és ha van is valakije, az csak azért van, mert az ember nem szeret egyedül lenni.
Szerintem is elég tragikus.
16:05 elég nagy paraszt vagy.
vannak emberek normális értékrenddel, különböző ízléssel. vannak nem felületes emberek. és ha szeretsz vkit szépnek látod őt, nem?
A szépség valóban relatív, és általában a "szép" emberek a "szépet" a "ronda" emberek a "rondát" tartják vonzónak, mivel magához is viszonyít valamennyire az ember.
A belső viszont hosszútávon sokkal, de sokkal fontosabb, mert nem csak a külsővel kell együtt élned. Én feleségül vennék egy "csúnyább" lányt, ha megszeretem és úgy néz ki, hogy kibírom vele 4x évig.
Jaj de rendesek vagytok.
A LÓVÉ-ról nem is beszéltek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!