Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok az a kifejezett szépség, de azt mondják csúnya sem vagyok, sőt egyesek szerint szép. De olyan igazán igazi kapcsolatom nem volt, pedig nem zárkózom be. Velem van a baj? Mit tegyek?
Lehet hogy az a baj, hogy sokat beszélek, és sokszor okos dolgokat mondok.
20/L
Hasonló problémám volt nekem is. A fiúk általában csak haverkodni akartak velem, sokat jár(t) a szám, jól eldumáltunk.
Aztán elkerültem egy helyre, ahol én voltam a titokzatos idegen, és mivel nem az anyanyelvemen beszéltem, nyilván kevesebbet, mint azelőtt. És lám, megoldódott a gond.
Nem mondom, hogy baj, ha sokat beszélsz, csak arra figyelj, hogy ne tűnj okoskodónak.
Nem akarok én okoskodni, de nem tudom miért két lány közül az egyikként, ráadásul úgy hogy egy csomó jegyzetet tőlem szednek el tőlem, meg szívesen segítek, meg én szervezem a jegyzetmásolást meg ilyesmi...
:(
majd megpróbálok kevesebbet beszélni
Nem szeretem a csendes magukbaforduló lányokat! Velük nagyon nehéz.
Semmi baj veled, hidd el! Találsz te olyan faszit, aki szeretni fog majd úgy ahogy vagy.
25/f
én szabad vagyok és pont ilyen lányt keresek :)
21/f
na jó ez így durva lenne....
de merre felé laksz, vagy tanulsz?
természetesen nem azt akartam mondani hogy rögtön kezdjünk ki egymással, csak tényleg egy ilyen lányt keresek. nem kell nekem topmodell, legyen szép a lelke inkább és főleg legyen értelmes, gondolkodjon és legyen véleménye.
Prágában élek/tanulok egyébként:)
én is így gondoltam:D
Jó neked:D
Én Pécsen vagyok, bár ez az ország egyik legszebb városa, és jó a fizikus képzésük is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!