Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Menyasszonytánc kapcsán mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menyasszonytánc kapcsán mire lehet számítani manapság?

Figyelt kérdés
Ez év októberében tervezzük az esküvőnket, semmi különös felhajtással. Szeretném tudni, hogy az esküvői költségek kalkulálásánál milyen mértékben lehet számítani a vendégektől kapott ajándék pénzre?
2011. febr. 3. 18:38
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi az a Mori Lee, és a Ritzbe kb. be sem engednének. Az esküvőt nem nyerészkedésnek szántam, de igenis gusztustalannak tartom azokat, akik bevonulnak az öt fős családjukkal, hülyére zabálják magukat, még csomagolnak is jó sokat, aztán nagy kegyesen odavágnak egy ötezrest, hogy nesze, magadat ünnepelteted.

Az esküvőn az ajándéknak eleve az a szerepe, hogy az ifjú párnak segítsen elindulni az életben, senkit nem kell hátba veregetni azért, mert eljött és jé még ad is ajándékot. Ezer és egy éve így van. Amúgy érdekes, azok szoktak főleg így hepciáskodni, akik adhatnának, csak épp úgy van vele, hogy na nehogy má' adjak többet, törölje meg szeme száját, hogy egyáltalán adok, majd "Antikám rakjál csak oda abból a pogácsából egy zacskóvba anyádnak".

2011. márc. 26. 00:36
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
+ annak, akinek olyan nagy teher ajándékot adni a párnak, és még veri is a mellét, hogy én alig adok, meg eleve ekkora paraszt, az akkor maradjon otthon, megspórolja azt az ötezrest is, nem kötelező menni. Ja, hogy akkor nincs kaja-pia, buli reggelig?
2011. márc. 26. 00:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!