Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonytánc kapcsán mire lehet számítani manapság?
10,38as vagyok!
utolsó!tökéletesen megfogalmaztad a bajom!egyetértek
Mi is gondolkozunk az esküvőn, amiket éttermeket megnéztünk (megyeszékhely) olyan 5-8000ezer körül voltak + ital. Kis esküvőt terveztünk s mennyasszonytáncot egyáltalán nem két okból is 1, nem lessz + másik ruhám rá
2, utálom abáli zenét s 3, szerényebben élnek így nem is gondoltam, hogy bármit adnának.
A családról annyit, hogy gonoszúl hangozhat de nem "party" képesek, apukák piások s eléggé odamondogatóak. Én el is rettentem még jó időkre az eseménytől mikor időtöltésként felvázoltam a számlát s ilyenek. A legnagyobb bajom az úgynevezett PÓTLÉK emberek voltak. Pl. jönne szülők meg tesók. De szülőknek van ám 2-3 tesója +azok családja akiket jóformán nem is ismerünk vagy családi viszályok. Sógórnak, sógórnőnek is van párja azokból egyiket sose másikat 5szor egy évben látom.
Van barátok, barátnők de ők is fiatalok (mint mi) s oly hévvel csüngnek párjukon, hogy (bár sokakat ott se látunk mert messze laknak vagy 4-6havonta váltogatva vannak. na őket is kisírnák vagy egész este mobiloznának velük. Így a rendes szám kb dulpa, tripla annyi fő lenne akikhez semmi közünk a mindennapokban.
Szóval nagyon úgy nézki két tanú polgárn meg egy nászút s inkább arra költünk.:)
Összefoglalva tehát..Ha olyanok a barátaid,családod,mint a 11.39-es,akkor ne sok mindenre...
Normális gondolkodású emberektől kb. a vacsi árát fogjátok visszakapni...Egyébként szerintem nagyon sokan nászajándéknak is pénzt fognak adni...Szóval szerintem egy átlag esküvő vagy nullára vagy kicsit mínuszosra jön ki.
És külön jó hogy van sok ilyen pénzéhes menyecske. Én nem ilyen voltam. Rendeztünk lagzit, de baromira nem érdekelt ki mennyi pénzt ad, volt aki adott 50-et, volt aki 5 ezret, és nem érdekelt, örültem hogy egyáltalán el tudtak jönni és ennyit tudtak adni mert tudom hogy a gyereknek alig telik szegényeknek pelenkára nekik....legszívesebben azt az 5 ezret sem fogadtam volna el. Hihetetlen hogy van aki ezt nem fogja fel ésszel, van aki azt nézi hogy "ha már meghívtam legalább fizesse a zabáját." Gusztustalan. Undorító. Alacsony.
És még hozzátenném, hogy amikor mi lagzin voltam, adtam akkora összeget hogy még Ti is elégedettek lettetek volna, mielőtt nekem esnétek hogy tutira én is olyan izé vagyok hogy nem fizettem ki a vacsimat sem.
11:39 vagyok.
Nem érdekel, hogy mennyibe kerül a megetetésem, mert én nem enni megyek. Ha valaki azért hív, hogy nyerészkedjen rajtam, az ráfázik.
Voltam már esküvőn, nem egyen, nem ettem degeszre magam a családommal, de aki meghív, az van velem annyira jóban, hogy ismeri az anyagi helyzetem.
Ha valakinek nincs pénze megetetni 100 embert, az ne hívjon meg 100 embert. Én 2 tanús esküvőt tervezek, mert nincs pénzem sok embert megvendégelni. És én nem vagyok annyira anyagias, hogy csak azt hívjam meg, akinek van elég pénze, hogy jó sokat fizessen.
Utolsó tökéletesen megfogalmazta. Csak azért, mert te nagyzolósan szeretnéd ünnepeltetni magad miért más fizessen többet?
Nem én vagyok a paraszt, hanem te, aki csak azt hívja meg, aki állja a saját teljes költségét és még a nászútravalóba is beszáll, és ha nem így tesz, akkor kibeszéled, hogy milyen paraszt. Szerencsére ilyen anyagias, önző jellemű ember nincs a családomban és baráti társaságomban, és ennek örülök.
Mindenkinek sok boldogságot!
Én is sokszor gondoltam az esküvőre de egyáltalán nem a befolyt pénz érdekelt volna még képzeletben sem.
Engem az bántott s bánt ma is, hogy a család nem tud békében kibírni egy estét együtt + a legjobb barátaink. A francnak se számítana a pénz, akár ingyen megvedégelem azt a 20 embert csak együtt tudnánk élvezni az egészet ahogy kéne. De nem, mivel mind lobbanékonyak mint a parázs. :( engem ez szomorít el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!