Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen-e menyasszonytánc az esküvőn?
Sziasztok!
Én azzal kapcsolatban szeretném a véleményeteket kikérni,hogy nemsokára lesz az esküvőm,amin kb:42-en leszünk,jönnek vidéki rokonok,akiknek nagyon fontosak a hagyományok,ezért gondoltuk,hogy legyen menyasszonytánc az esküvőnkön :) Viszont a rokonok,akik közelebb laknak hozzánk,már majdnem mind odaadták a pénzt,amit ránk szántak..Ha csinálunk menyasszonytáncot,akkor az nem fog lehúzásnak tűnni szerintetek?Ebben az esetben tit tartanátok menyasszonytáncot?
én biztos, hogy nem. Majd a vidéki rokonok is oda adják előtte amit a menyasszonytáncra szántak.
Én amúgy is ellene vagyok ennek a pénzért táncolok dolognak. Aki adni akar az így is úgyis add.
és a vidéki rokonok esküdnek, vagy te? ne azért csinálj menyasszonytáncot, hogy nekik eleget tegyél.
Mi is figyelembe vettük a rokonakat, meg is bántuk.
A férjemmel egyszerű esküvőtt akartunk, fogadással, és csak pár fővel és jött is a felháborodás, hogy de ezt nem így szokás...
Nagymamám annyira ellene volt a fogadásnak, hogy leszervezte a vacsorát, képes volt egyedül kifizetni. Majd utána szólt, hogy ő már a kaját elintézte.
Tanúmnak nagymamám testvérét szerettem volna, nagyon kedves, és nagyon szerettem. Fél rokonság háborgott, hogy a keresztapukát kell. Mivel őt ki nem állhatom, így keresztanyum lett, de mit kaptam érte... pedig fele annyit se törődött velem, mint nagymamám testvére. Nagyon megbántam, hogy ezen a napon, nem egy hozzám közelálló rokon volt a tanúm.
A ruha miatt is akadékoskodtak, mert nem volt abroncsos. Hetekig győzködtek, de erről nem tudtak lebeszélni, mert már évek óta megvolt a ruha képe, még középiskolában vágtam ki egy újságból.
Mi kaparós sorsjegyért táncoltunk!:)
Nagyon jó volt utána kapargatni, a közel 200 db-ot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!