Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Legyen-e menyasszonytánc az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyen-e menyasszonytánc az esküvőn?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én azzal kapcsolatban szeretném a véleményeteket kikérni,hogy nemsokára lesz az esküvőm,amin kb:42-en leszünk,jönnek vidéki rokonok,akiknek nagyon fontosak a hagyományok,ezért gondoltuk,hogy legyen menyasszonytánc az esküvőnkön :) Viszont a rokonok,akik közelebb laknak hozzánk,már majdnem mind odaadták a pénzt,amit ránk szántak..Ha csinálunk menyasszonytáncot,akkor az nem fog lehúzásnak tűnni szerintetek?Ebben az esetben tit tartanátok menyasszonytáncot?

2011. júl. 23. 07:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Ha fontosak a rokonoknak a hagyományok akkor szerintem belekalkulálták a keretbe amit rátok szántak, a menyasszonytáncot is.

Ne hallgass a károgóra, én nem akartam lagzit, mert tőlünk csak anyumék meg kereszt anyumék jöttek az esküvőre. Anyósomék szerették volna, meg a párom és nagyon örülök, hogy belementem. Mindössze 58-an voltunk, de fantasztikus volt a hangulat. Életemben még olyan jó lagziban nem voltam és nem azért mondom, mert az enyém volt.( Pedig még banánt is kellett ennem a férjem lába közül:-). És ki gondolná, hogy anyósom ötlete volt az a feladat!)

2011. júl. 23. 09:41
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Na ezt a bananevest kihagynam. Gusztustalan, megalazo, meg ha anyos is talalta ki. VAgy epp ez volt a celja?
2011. júl. 23. 09:53
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
Ez a TE esküvőd meg a párodé, te döntöd el hogyan akarjátok ezeket, nem a rokonok. Erőltetésnek nincs értelme, hogy kényszerből táncoljatok. Majd ti eldöntitek mit szeretnétek közösen beszéljétek meg a dolgaitokat.
2011. júl. 23. 10:12
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a rengeteg hasznos véleményt!

Mindet hasznosnak találtam :) De főleg a menyasszonytánc pusziért volt a legeslegjobb,úgyhogy ez marad szerintem,mert azért mindenkivel szeretnék táncolni :)))

2011. júl. 24. 22:37
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
Nálunk nem lesz, de azért, mert apám oldaláról az egész família koldulásnak tartja a menyasszonytáncot, én meg nem hozok szégyent a családra. :) Ajándékot ettől függetlenül szép nagyokat szokás nálunk venni, de a menyasszonytánc tabu. Illetve hát tánc az van, de nem szabad kérni érte semmit. :)
2011. júl. 25. 09:53
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a jó ötleteket!

Július 26-án összeházasodtunk :) és volt menyasszonytáncom :D illetve menyecsketáncom volt,mert menyecske ruhában jártam csókért :))) Ennyi puszit életemben nem kaptam és nagyon-nagyon jó volt!!!Megható,meghitt és mégis ott volt a lehetőség,annak aki mégis pénzt szeretett volna adni :)

Szóval nagyon jó volt az ötlet,köszönöm!

2011. júl. 30. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!