Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a volt barátod az egyik barátnőd kísérője lenne egy esküvőn?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki járt egy pasival. Ez a pasi jóban van, a lány barátnőjével, de ez a barátnő bele van esve a pasiba titokban. Mikor szétment a pasi meg a lány, a barátnő meghívta egy esküvőre ahol koszorúslány volt, hogy legyen a kísérője. Mit szólnátok ilyen esetben?2011. okt. 23. 23:47
1/10 anonim válasza:
Mégis mit szólnék? Már nem a barátom, tehát azt csinál, amit akar. A barátnőm is nyugodtan elhívhatja, hiszen már nem járunk.
2/10 anonim válasza:
Osztom az első véleményét. Mi közöm van hozzá azután, hogy már nem járunk? Ha arról lenne szó, hogy elkezdenek járni már más lenne a helyzet. Kicsit frusztrálna a helyzet, bár ez függ attól is, hogy milyen módon szakítottunk... Ha ő dobott engem majd össze jön egy barátnőmmel teljesen ki lennék borulva és megalázottan érezném magam. De itt szó sincs erről.
3/10 anonim válasza:
Fogadni mernék hogy te vagy az a lány aki bele van esve a fiúba és elhívta az esküvőre és azért tetted fel ezt a kérdést mert félsz a barátnőd reakciójától... :) egyébként én mindig azt mondom a barátság többet ér akármelyik pasitól...
4/10 anonim válasza:
Szerintem az exek mindig tabuk kell legyenek barátnőknek. És az exnek is tabuk kéne legyenek a csaj barátnői.
5/10 anonim válasza:
hát nekem tökmindegy lenne kivel jár az exem, pláne hogy kivel megy esküvőre. kivéve ha ő szakitott volna velem és én még szeretném vagy sértve érezném még mindig magam, akkor zavarna azért.
6/10 anonim válasza:
ha neked fontosabb egy pasi,mint a barátnőd,akkor hívd el/gyere össze vele nyugodtan..
DE szerintem a barátnő exe mindig tabu..
7/10 anonim válasza:
Semmit. A szüleim arra tanítottak, hogy a használt játékaimat adjam a kevésbé szerencséseknek. Szóval hadd vigye!
8/10 anonim válasza:
Semmit. A volt barátomhoz már semmi közöm, nem mondhatom meg neki, mit csináljon, a barátnőm meg nem a gyerekem, hogy én dönthessem el, kivel, hova megy.
9/10 anonim válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem kell hogy tabu legyen az ex, amennyiben egyik félt sem érinti rosszul a dolog. Nekem a legtöbb exemmel jól, békésen zárult a dolog. Nem érdekelne, ha valamelyik barátnőm összejönne vele.
Ha meg elhívná az esküvőmre kísérőnek, az meg végképp nem érdekelne. Nyilván ahhoz az emberhez megyek feleségül, akivel le szeretném élni az életem. Nem zavarna ha ott lenne az exem is.
10/10 anonim válasza:
Nem korrekt, de a nőknél amúgy i ismeretlen ez a fogalom. Én különösebb sértődés nélkül, de elhidegülnék az ilyen "baráttól".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!