Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » SÜRGŐS! Mit szólnál ha a...

SÜRGŐS! Mit szólnál ha a barátnőd a ballagásodra ilyen szőrös troll lábakkal menne?

Figyelt kérdés
Hát a lábam eléggé szőrös, és egy rüvid egyberuhát (fekete) vettem a barátnőm ballagására. Úgy volt hogy harisnyát veszek fel de anya test színű helyett feketét vett és teljesen feketébe meg csak nem megyek el. A lábamon viszont szőke szőrök vannak, mai a napfénybe eléggé látszik szerintem. Apa szerint ez hülyeség, de nem tudom.ha nem a fényben állok semmi nem látszik. Borotválni nem lehet mert kipattogok tőle. Ti mit szólnátok ha a barátnőtök így menne el a ballagásodra?! :s Nem fognak undorítónak/igénytelennek nézni?! :(
2011. jún. 18. 07:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha ma van a ballagás akkor délelőtt leballagnék harisnyát venni, egy szép barnát.
2011. jún. 18. 07:47
 2/7 A kérdező kommentje:
10perc múlva indulnom kell : s
2011. jún. 18. 07:51
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell a divatot követni! Ha nem sűrű,fekete a lábadon a szőr,miért kellene borotválni? Régen sem volt divat a nők borotválkozása.
2011. jún. 18. 08:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A borotválás nem pusztán divat, hanem higiénia és esztétika. Kedves második, régen hetente fürödtek. És dezodort sem használtak. Ma már igen. Vajh' miért?

Ha nem vészes akkor menj így, ha mást nem tehetsz....de én megkértem volna apumat vagy anyumat hogy dobjon el egy Tesco-ba az reggel is nyitva és van harisnya :)

2011. jún. 18. 08:30
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
gyanta amúgy.
2011. jún. 18. 08:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Gondolom nem tegnap lettél meghívva, szóval bőven lett volna időd ilyenekre.

Ha nem látszik nem gáz, bár én elég pocsékul érezném magam, az tuti, és inkább nadrágban mennék vagy valami, ha már. XD

Ha nem mutogatod, senki nem veszi észre, összebújni meg amúgy se fogtok ráérni. Ja, hogy általánosból ballag... akkor amúgy se.

2011. jún. 18. 11:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak összebújni mert a kérdező is lány és a ballagó is lány :)
2011. jún. 18. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!