Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérted meg a barátnőd kezét?
"lényok is válaszolhatnak"
Gondolom lányokat akartál írni, de azt ugye tudod ,hogy a leszbikusok nem házasodhatnak Magyarországon?
Én lány vagyok, tehát nem kértem meg senkinek a kezét, de szerintem: ha mindketten szerelmesek vagytok, és nem az a lényeg, hogy minél drágábban, minél nagyobb felhajtással történjen meg az eljegyzés, akkor egy romantikus kettesben töltött este, esetleg valami kis plusz(gyertyák, szép virágok, esetleg a lánynak rózsa, egy kis ital stb., minden amit Ti szerettek)tökéletes lehet!Ha van valami vicces/emlékezetes vagy talán megható(amelyiket szeretnéd, ami szerinted jobban illik az alkalomhoz) ötleted, hogyan vezesd fel az egészet, akkor azt is belecsempészheted.
Ha én lennék az illető, akinek megkérik a kezét, bárhogy is történne, nagyon boldog lennék!A lányok/nők többsége nem azt nézi ilyenkor, hogy mi és mennyibe kerül,hanem, hogy a szerelmük mivel állt eléjük!
Nekem sem volt még eljegyzésem, de egyik ismerősöm úgy kérte meg a barátnője kezét, hogy nyaralni voltak Horvátországban, és bementek búvárkodni. Levitte a gyűrűt magával, a víz alatt belerakta egy kagylóba, és azt adta oda a lánynak, h nézze meg. Hát volt ott öröm :)
Én mondjuk paráztam volna a srác helyében, hogy ha ott kicsúszik a gyűrű, nembiztos hogy olyan romantikus lesz keresgélni a tenger alján, de hálisten simán ment minden :))
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!