Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy kérted meg a barátnőd kezét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérted meg a barátnőd kezét?

Figyelt kérdés
leánykérésre készülök, már van tervem csak érdekelne más hogyan tette meg ezt a nem minden napi pillanatot. lényok is válaszolhatnak
2011. okt. 23. 21:03
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

"lényok is válaszolhatnak"

Gondolom lányokat akartál írni, de azt ugye tudod ,hogy a leszbikusok nem házasodhatnak Magyarországon?

2011. okt. 23. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, tehát nem kértem meg senkinek a kezét, de szerintem: ha mindketten szerelmesek vagytok, és nem az a lényeg, hogy minél drágábban, minél nagyobb felhajtással történjen meg az eljegyzés, akkor egy romantikus kettesben töltött este, esetleg valami kis plusz(gyertyák, szép virágok, esetleg a lánynak rózsa, egy kis ital stb., minden amit Ti szerettek)tökéletes lehet!Ha van valami vicces/emlékezetes vagy talán megható(amelyiket szeretnéd, ami szerinted jobban illik az alkalomhoz) ötleted, hogyan vezesd fel az egészet, akkor azt is belecsempészheted.

Ha én lennék az illető, akinek megkérik a kezét, bárhogy is történne, nagyon boldog lennék!A lányok/nők többsége nem azt nézi ilyenkor, hogy mi és mennyibe kerül,hanem, hogy a szerelmük mivel állt eléjük!

2011. okt. 23. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
A szülinapomon történt. Szeptemberben közepén van, én meg már régóta meg akartam nézni a tündér-sziklát, hát délután elindultunk oda. Amikor senki sem volt ott, felmásztunk rá, hogy jobban meg tudjuk nézni a panorámát, és mikor a párom felhúzott, már nem is engedett el. Éppen egy nehéz időszakon voltunk túl, megköszönte, hogy végig kitartottam mellette, elmondta mennyire szeret, és előhúzta a kis dobozkát a gyűrűvel, letérdelt, és feltette a nagy kérdést. Nem bírtam ki sírás nélkül, gyönyörű volt :)
2011. okt. 23. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, annyira irigyellek !! :)) sok boldogságot nektek ! nekem még nem kérték meg ugyan a kezem, de szeretném, ha ilyen szép lenne, mint a tiéd :) 21/L
2011. okt. 24. 05:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy éves évfordulonkon tortént. Elmentunka abba az étterembe vacsorázni, ahol megismerkedésunkkor vacsiztunk. Este volt, ugyhogy sokan voltak ott. Beszélgettunk és utána letérdelt elém, elmondta, hogy szeret, orul, hogy megismert és szeretné, ha én lennék a gyermekei anyja. Mindenki nézett, hogy most mi is van. 4 évig voltunk jegyfben, tavaly házasodtunk ossze. Most van egy 9 hos kislányunk.
2011. okt. 24. 11:37
 6/7 anonim válasza:

Nekem sem volt még eljegyzésem, de egyik ismerősöm úgy kérte meg a barátnője kezét, hogy nyaralni voltak Horvátországban, és bementek búvárkodni. Levitte a gyűrűt magával, a víz alatt belerakta egy kagylóba, és azt adta oda a lánynak, h nézze meg. Hát volt ott öröm :)

Én mondjuk paráztam volna a srác helyében, hogy ha ott kicsúszik a gyűrű, nembiztos hogy olyan romantikus lesz keresgélni a tenger alján, de hálisten simán ment minden :))

20L

2011. okt. 24. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én vőlegényem az egész család előtt kérte meg a kezem, kislány korom óta úgy gondoltam ez a legszebb dolog, és minden tökéletes lesz, erre leejtette a gyűrűt és 10 percig keretük, de azért nagyon aranyos volt, csak nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek... :)Szóval ügyesen fiúk.
2011. okt. 27. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!