Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérte meg a férjed a kezedet/ hogyan kérted meg a feleséged kezét?
Cseppet sem volt romantikus, de én a mai napig jó érzéssel gondolok vissza.
4 éve voltunk együtt, karrierem csúcsán voltam, védekeztünk, és egyszer mégis pozitív lett a teszt. Ott ültem a fürdőszobakövön és bőgtem, hogy most mi lesz, a párom meg csak annyit mondott: "ne sírjál, elveszlek". aztán felállt, kiment és hozta be a gyűrűt, tehát tényleg meg akarta kérni a kezem, csak nem gondolta, hogy máris apa lesz. leült mellém, megkérdezte, hozzámegyek-e, igent mondtam (még mindig bőgtem, de mostmár az örömtől is), a babák ikrek lettek, és azóta még lett kettő.
Ennek lassan 6 éve.
előző vagyok!
Azt elfelejtettem, hogy ez volt okt.2.-án és 25.-én kiderült, hogy babánk lesz!:))))Jól sikerült az eljegyzés estéje...
(Ki az az ostoba szerencsétlen, aki lepontoz válaszokat egy ilyen kérdésnél?)
Nekem nem volt romantikus, nagyon máshogy szerettem volna....férjem családja meghívta én családomat, majd az apja tette fel a kérdést apámnak és a párom nem is volt a szobában....(akkor ment ki a gyűrűért) aztán amikor visszajött, mindenki csak lesett, ő meg megkérdezte hogy na mi a válaszod? Én meg mndtam neki hogy bocs de nem is kérdeztél semmit, csak apád az enyémtől....
szóval nem maradt valami jó emlék, mai napig sajnálom. Apja ötlete vol, elég maradi ember és amolyan tipiklus családfenntartó ősapa típus, aki el sem tudta volna képzelni ha nélküle zajlik a dolog.....
A mi "romantikus" lánykérésünk a következőképpen zajlott. Ültünk a kocsiban a piros lámpánál. EGyszercsak megkérdeztem, persze csak úgy mellékesen, hogy mégis mikora fog már elvenni feleségül.
Akkor már 5 éve együtt jártunk. Erre elkezdett sopánkodni, hogy így, meg úgy, hogy az csak egy papír, meg ilyenek.
Aztán nagy nehezen beadta a derekát. Ez volt 30 éve. Azóta együtt vagyunk. De ha én nem erősködök, talán még most is csak együtt járnánk.
Off:
Az első hozzászóló története nagyon aranyos:D
Én egy augusztus 20-án, melóból hazafele a buszon ülve kértem meg a kezét... de nem akárhogy. Azon az estén csak úgy zúgott az eső, és az ablakok teljesen bepárásodtak, mire én azt mondtam neki: "nézd csak" és közben írtam az ablakra az ujjammal. :) Az utolsó szónál esett le neki, hogy teljesen komolyan gondolom, amikor rám nézett... :) Persze a nyakamba ugrott, hogy igen-igen-igen!!!
Az utasok meg csak lestek, hogy mi történt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!