Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 evesen eljegyzes?! Mi a velemenyetek?! Ti igent mondanatok ha 17 evesen megkernek a kezedet?!
Nem és nemet is mondtam, jól tettem.
(26L)
Engem mar "eljegyeztek" 15evesen,jo korai,igaz?Szerintem is az volt,de ha a mostani parom megkerne a kezem(amirol mar volt szo:))akkor bisztosan IGEN-t mondanek.
17/L
én 15 évesen jöttem össze a barátommal és nekem ő a nagy Ő:)
ha megkérné a kezem biztosan igent mondanék
engem is eljegyeztek 15 éves koromban:D azóta is együtt vagyunk,most vagyunk együtt már 11 éve,van egy 2 évs lányunk is,de még mindíg nem házasodtunk össze,ami nem is nagy baj:D
ennek nem kell feltétlenül azt jelentenie hogy 1 éven belül össze is házasodtok.Ez csak a kötődés és a szerelem kifejezésének egy formája!
17 évesen szerintem mindegy mit mondasz. nincs jelentősége...
nagyon kevés olyanról tudok aki tizenévesen igent mondott és még huszonévesen is együttvannak:)
de legyen szerencséd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!