Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár nem tudom mit várhatok tőle és ez bánt. Mi a véleményetek?
Hát ez a tipikus esete a férfi elkényelmesedésének. Mindent meg kap, minek menjen bele egy kötelékbe?
Szerintem mondd el nkei, hogy neked ez fontos, és tűzzetek ki egy időpontot, amikor megint beszélgettek róla ennek fényében.
egyrészt az a baj, h nyaggatod ezzel. a férfiak ezt nem szeretik.
a másik, sokkal nagyobb probléma, hogy papír nélkül nem vagy képes megbízni benne és a kapcsolatotokban.
nekem pl a hátam közepére nem hiányzik a házasság, mert tudom, hogy a párom jó ember, lehet rá a jövőmet alapozni, és jó eséllyel akkor sem hagyna el, ha nem írunk alá semmilyen papírt.
együtt élünk 2 éve, közös jövőt tervezünk. nekem nincs szükségem semmiféle tárgyi bizonyítékra ahhoz, hogy komolyan vegyem a kapcsolatunkat, és ezzel azt hiszem ő is így van.
és látod: közös lakás, közös gyerek. miért olyan fontos neked a házasság, ha van még 2 másik sokkal erősebb dolog, ami összeköt titeket?
Én nem értem a párodat!
A gyerek erősebb kötelék, mint a házassági papír. Egész életre összeköt.
Ha nem képes elköteleződni és elvenni feleségül, mert nem biztos benne, hogy veled akarja leélni az életét, akkor gyereket se vállaljon veled, mert az tényleg minimum 20-25 évről szól! És ott nincs kiszállás! Ha soha többet nem akar látni, akkor is látnia kell, mikor elviszi a gyereket láthatásra, meg utalnia kell neked a tartásdíjat...
Szóval nem értem, hogy a házasságot miért érzi komolyabb elköteleződésnek, mint a gyereket!
Ebből látszik, hogy a mai 18-35 éves korosztálynak a gyerek érdekei az utolsók! Tisztelet a kivételnek. Simán vállal gyereket, majd tönkreteszi a gyerek lelkét és életét azzal, hogy a saját önzősége által vezérelve mindent felrúg.
Én a te helyedben alaposan elgondolkodnék, hogy van-e értelme folytatni ezt a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!