Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a hugommal?...

Mit csináljak a hugommal? Mostmár teljesen kikészít.

Figyelt kérdés
A hugom soha nem hagy békén,egész nap azzal van elfoglalva hogy engem minnél jobban kikészítsen. A szobámban soha nem tudok 1edül lenni mert mindig beront nem megy ki és folyamatosan csak beszél ordít nem tud csendben lenni.Mindig azt csinálja ami a legjobban idegesít volt hogy zsarolt is hogy nem hagy békén ameddig ezt meg ezt nem csinálom de ha meg is csinálom akkor se..már nem bírom elviselni.Vki nemtudja hogyan tudnám leállítnai?és esetleg hogy hogy lehet bezárni egy harmónikaajtót?:P 15/L
2011. aug. 19. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
hány éves?
2011. aug. 19. 16:47
 2/8 anonim válasza:
76%
Tégy egy darabig úgy, mintha ott se lenne! Hátha ráun. Persze ehhez is erős idegek kellenek.
2011. aug. 19. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nos, ha pszichológiai oldalról közelítjük meg: ne foglalkozz vele. Ha nem kap visszajelzést, észre sem veszed (de tényleg, szigorúan semmi reakció), akkor egy idő után abba fogja hagyni. Lehet, hogy nem 5 perc lesz, légy türelmes.
2011. aug. 19. 16:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Az nem jó. szerintem kösd oda egy székhez, és kösd be a száját, és csukd rá az ajtót a WC-ben. Am milyen harmonika ajtó?

Ilyen:

[link]

vagy

Ilyen:

[link]

Bár ez inkább fürdőszobáknak jó.

2011. aug. 19. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
hány éves a hugod?
2011. aug. 19. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
próbálj meg nem törődni vele.egy idő után úgyis megunja,hogy egyfolytában piszkál.erre lesz szükséged:türelem..türelem..és még több türelem.kitartás(:
2011. aug. 19. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:

A harmonika ajtó is zárható, nekem évekig az volt.

Az ajtóra szerelj egy kampót, majd az ajtófélfába becsavarsz egy fém karikát, beakasztod a kampót a karikába és tádááám, már nem lehet kinyitni.

Ha stabilabb megoldást szeretnél, akkor alulra és felülre is rakhatsz kampót, így nem lehet annyira rángatni.

Amúgy a szüleid mit szólnak a húgod viselkedéséhez?

Amúgy meg tényleg fontos lenne tudni, hogy mennyi idős, mert nem mindegy, hogy mondjuk 4-6, vagy esetleg 11-13.

L/24

2011. aug. 19. 17:14
 8/8 A kérdező kommentje:
a hugom 9 éves, de a úgy piszkál általában hogy a szüleim ezt ne vegyék észre..ha meg panaszkodok róla anyának akkor azt mondja hogy 1.undok vagyok..2.undok vagyok..3.én vagyok a nagyobb:/a fémkarikás megoldás jó lenne csak az a baj hogy az egész ajtó műanyagból van (2.link) még a kilincs is és semmit sem lehet bele fúrni:/de mindenkinek köszönöm a válaszokat:)
2011. aug. 21. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!