Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár nem tudom mit várhatok tőle és ez bánt. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Elég hosszú ez a történet, de remélem kapok valami hasznos választ.24 éves lány vagyok és 5 éve vagyok a párommal (1 hónap múlva 5 éve). Fél évig jártunk, aztán együtt laktunk, de még tanultunk, majd fél évet laktunk náluk és már több,mint egy éve dolgozunk és élünk együtt saját háztartásban (még albi, de már nem sokáig).Olvastam korábbi kérdéseket de nem találom a választ. Kb. 1 éve szóba hoztam az eljegyzés dolgot,hogy mi a véleméyne, és úgy érzi e, le tudná-e velem élni az életét.Hát meghökkentő, durva választ kaptam. Ő nem gondolkozik ilyeneken(4 év után se)és csak azért mert a nővére megházasodott, azért nekünk még nem kell.Természetesen megértettettem vele,hogy nem ezért gondolkozom rajta. Aztán eltelt ez az év és nemrég megint fehoztam,hogy változott e bármi is azóta a fejében. Éééés még mindig semmi. Tök homály,nem gondolkozik ilyeneken, ő még bulizni akar.Mondtam neki,hogy attól még nem leszünk egyből nyugdíjasok meg nem kell mormota ként élni. Hát de a barátai se lépik még meg. És beszélgetés során egyre csak szomorúbb lettem.Tudja,hogy én szeretném (gondolom,hogy tudja, bár sose mondtam neki konkrétan),de ő azért nem igazán,mert za olyan öreges szerinte, meg hamarabb venne közös lakást, sőt még gyereket is hamarabb vállalna. Én viszont nem. És csak telik múlik az idő és egyre elkeseredettebb vagyok,mert ha felhozom se foglalkozik vele (eddig 2x összesen, szóval nem nyaggatom meg semmi).Amiket eddig olvastam írták,hogy biztosan a hátteret szeretné megteremteni, de a gáz(vagyis jó!), hogy ez nem lehet kifogás,mert már megvan mindenünk, biztos munka, simán megélünk, jól keresünk mindketten, van autónk és minden szükséges dolgunk is, az egyetlen dolog ami még kell az már a saját lakás. De az meg minek ha nem biztos a dologba? Nem tudom mit gondoljak,vagy mibe mejek reménykedni. Fel se merem hozni a dolgot, de nagyon sokat bánkódom már ezen,hogy most csak hiteget meg időthúz vagy tényleg kellek e neki.Egyébként ha fel se hozom lehet nem érdekelne, mert rendesen úgy élünk,mint a házasok, mint egy család. De akkor meg mi a gond? Bánt az is, amit el is mondtam neki rendesen a legutóbbi beszélgetésünk során,hogy lépten nyomon abba futok bele, hogy bár együtt élünk meg minden attól még sehol senki szemébe semmi közünk egymáshoz. Már csomó dologba örökösnek is jelölt meg(persze ez nekem nem fontos,mert sosem szeretném túl élni őt,mert fájna),de akkor csak komolyan gondolja, vagy nem? :(2011. szept. 21. 20:13
11/13 anonim válasza:
kedves kerdezo,en pont igy jartam a 8eves kapcsimmal,es most a 2.evessel is,bar mar babat varok.Nem tudom,ugyanezt mondta mind2,amit neked a parod:( en nem nyaggattam utana,egyiket sem,buszkesegbol..de megertelek
12/13 valasz88 válasza:
Szerintem nem szerelmes beléd... de ezt egyébként nem is értem... 5 éve együtt éltek, és mások előtt semmi közötök egymáshoz? Ennek semmi értelme... ha letagad, vagy nem vállal fel, az is csak annak a jele, hogy csak "elvan". Sajnos senki sem szeret egyedül lenni, és amennyire látom, ez a helyzet neki most pont megfelel, de nem hiszem, hogy komolyabb érzések fűznék őt Hozzád.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Hát végülis most hétvégén meg is oldódott a "problémám". :D Ugyanis kiderült a turpiszság:D Menyasszony lettem. Aztán mikor sikerült elhinni és észhez térjek utána megkérdeztem mi volt a gond,meg hogyhogy rájött, vagy mi történt,hogy mélgis elhatározta magát. Elmondta,hogy leges legelőször sokat gondolkozott rajta, de semmit de semmit nem talált,hogy miért ne kérhetne meg. Azt mondta,hogy lányt ennél jobban nem fog szeretni és más se fog neki soha kelleni, ezt érzi és tudja. Aztán megvette és rejtegette a gyűrűt is egy jó ideig, várt a megfelelő pillanatra. Mindenképpen úgy akarta,hogy ne legyünk fasírtba és mindenképp megfelejen a helyet az idő meg a pillanat. :D Sose gondolta másképp, de jobb is volt így utólag visszagondoolva,ohgy nem kaptam azt,hogy persze,hogy megkérlek, majd jövő héten avgy hasonló. Így olyan meglepetés volt,hogy el is sírtam magam és az első kérdésem az volt,hogy most ugye csak szivatsz, mert ez nagyon nagyon rossz vicc...és mondta vigyorogva,hogy nem. :DIlyen boldognak nem láttam még. És senkinek de senkinek nem is szólt előtte le ne bukjon. Szóval lányok kitartás, mert egy gyűrű miatt nem éri meg elhagyni akit szerettek, jól tettem, hogy a szívemre halgattam :DSőt arra is rájöttem közbe,hogy hülyeség volt tanácsot kérni, mivel aki a legjobban átlátja a helyzetet az mindig a főszereplő :D
2011. okt. 25. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!