Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Látszik a vőlegényemen, hogy minden mozgó nőre izgul. Mit várhatok hosszú távon vele?
a nők a gyengéi, de hűséges. nincs, aki ne jönne be neki. ez bizonytalanságot okoz bennem, ami lassan felőröl
segítséget, véleményeket várok esetleg tapasztalatokat
Véleményem szerint jobb lenne ha az exedként emlegetnéd, ez nem normális...
hosszútávon nem várnék semmit egy ilyen alaktól.
Odáig oké, hogy hűséget fogadunk nem vakságot, de azért mindenre ami nő és mozog ne izguljon fel...
20-L
sok helyen olvasom a pszichológus dumát
akikben totál nem bízom, tekintve, hogy minden embernek kialakulnak a saját kis elvei, lehetnek elfogultak, meg sorolhatnám
nemhinném, hogy van kettő köztük, aki ugyanarra vezetne
a megcsalásra rátérve, az is lehet hűtlen, aki nem ilyen
nem ez aggaszt
hanem hogy hány nő fog a képembe vigyorogni: hogy nekem játsza az agyát a férjed
és a páromnak el sem kell mondania, látszik rajta, mert pasi...
a páromnak volt már hosszú(8 éves) kapcsolata
és nemegyszer hangoztatta, hogy ő egyetlen egy bnőjét nem csalta meg, és elítéli aki ilyet tesz
és ha fakulok se lehet már ennél rosszabb, az tuti
nem tudom mit gondoljak
Nekem van egy ilyen barátom, fűvel-fával megcsalta a nőjét, persze hangsúlyozta a nőnek, hogy ő soha senkit. Még engem is be akart fűzni, hogy milyen szerelmes stb. én meg mondtam neki, hogy anyádat, én nem leszek egy a sok közül, akit kefélsz, erre jött az, hogy de hát ő hűséges, soha senkit, persze meg is kérdeztem, hogy akkor a múlt hétig miket mesélgetett. Akkor jött az, hogy jaj hát az már mert, már nem szerelmes, meg amúgy is a csaj milyen bunkó vele és szeretethiánya is van stb, de engem tényleg nem csalna meg stb.
Azt kefélte meg aki széttette a lábát neki, gyártott hozzá ideológiát is és közben egyfolytában azt adta elő, hogy ő a jó fiú a hősszerelmes, tökéletes, igazi, aki minden nő álma. Sok csaj be is vette, hogy ő az egyetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!