Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmar biztos lehetek benne, hogy csak hitegetett?
Szia!
Indokolta valamival, hogy miért "majd egyszer"?
Szerintem lesz majd esküvő, egyszer. Sokára. Ha esetleg úri passziója alapján úgy gondolja épp.
Engem ha zavarna, nem szülnék addig gyereket, amíg nem vett el.
Ha nem zavarna, akkor meg tök mindegy lenne, hogy elvesz-e, ha egyszer nem zavar.
Ez nem egy oldalú dolog, hogy ha ő akarja, akkor lesz esküvő, ha meg nem akarja, akkor nem lesz... Beszélj vele, ha neked ez fontos és mondd el neki, hogy te ezt fontosnak tartod és szeretnéd. És értsen meg téged, nem szeretnéd gyerekkel is "Csak" a barátodnak tudni.
Bocsi az offért!
Kedves utolsó hát hogy gondolod Te hogy majd megkéri a kezét!? hát persze... nehogy.... mer ez nem trendi....:) Miért írom így? mert pár napja pont szó volt erről és igen csak felhorkantak a válaszolók, hogy hogy néz már ki, amikor egy lány kéri meg a pasi kezét. Pedig szerintem ez nem ciki. Egy kis ebéd , és finom utalás. Majd "Mit szólnál ahhoz, ha én már kinéztem a gyűrűket és meg is vettem?" Még tesztnek is kiváló , ha nem is vett valaki gyűrűt! :) Ha elfehéredik erre a hírre és rosszul lesz; na , akkor van gáz! De ha szívesen fogadja, akkor legalább lehet látni, hogy őszintén akarja ./ attól félek ugyanis, hogy ez is egy amolyan "majd, ráérünk arra még ..." típusú pasi , és akkor kell picit lendíteni rajta!:)/
Ilyen pasi vagyok.
Rajtunk nem lehet "lendíteni".
Az válóok.
Ha valakit ez zavar, próbálkozzon nyugodtan.
Van, akinek egyszerűen feláll a szőr a hátán a házasságtól, elköteleződéstől, miegymás.
Nem házassággal lehet megfogni, hanem azzal, hogy együtt élsz vele, gyereket szülsz neki stb. Akkor észre sem veszi és szép csendesen megtörténik mindaz, aminek az esküvő a nagy hangszeres csinnadrattával történő kihirdetése, aztán vagy úgy lesz, vagy nem. (Elég sokszor nem.)
Kedves kérdező, ha NEKED ennyire fontos a papír, akkor bizony rosszul választottál. Bebuktad. Nem mondom, hogy nem lehet semmit tenni, de abból sok vér és szenvedés lesz. Az eredmény meg egyáltalán nem garantált.
Sajnálom, ha nem tudod hasznosítani a választ. Nem a válasz hibája. (Nem is az enyém. Én csak leírtam azt ami Nálam van. Azt Neked kell tudni, mennyire illik ez rá a Te helyzetedre is?)
"Nem házassággal lehet megfogni, hanem azzal, hogy együtt élsz vele, gyereket szülsz neki "
Hááát, ez kettő nem függ össze? Mert szerintem "csak" házassággal , vagy "csak" gyerekkel nem lehet egyetlen pasit se megfogni.
És ha ilyen hevesen tiltakozik valaki a "papír" ellen ,+ "váló ok"; az is csak azt bizonyítja, hogy fél az elköteleződéstől.
A papír persze nem mérvadó, de a kérdező szeretné ezt a dolgot és mi a kedves válasza, hogy "majd egyszer", Tehát nem zárkózik el,nem azt feleli, hogy "nem veszlek el,így is jó, minek a papír?!". És ez itt a baj, hogy bizonytalanságban tartja a kérdezőt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!