Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmar biztos lehetek benne, hogy csak hitegetett?
a ferfiak ilyenek. nalunk 10 év egyutteles utan (!) lett eskuvo, es rogton ra pár hónapra gyerek.
olyan mint noknel a gyerek szerintem, hogy addig nem érdemes, amig nem erzi, hogy itt az ido.
o meg nem erzi.
neked kell ismerned a párod, es eldontened turelmes vagy e.
viszont a masik felet is erzem, mert az eskuvon nem vettem fel a parom nevet, es neha eszembe jut hogy csak a ferjemnek meg a fiamnak ugyanaz a neve, az enyem mas :(
de annyira nem szamit, tenyleg
en semmivel nem erzem ugy,hogy mas lett.. nem all ra a szam arra, hogy a "ferjem", nem is hasznalom. o se a felesegemet. a gyurut egyikunk se hordja (zavar, meg felek, hogy elhagyom, es a szules ota nem is kenyelmes)
de szerintem jo, hogy nem vesz el csak azert, hogy ne nyaggasd, es hogy akkor akarja, amikor igazan akarja
erted mire gondolok?
09:57-es
Pont ezt mondtam. Az ilyen ember is elköteleződik, csak nem "hirtelen", hanem idővel. Minél többet lesztek együtt, annál inkább. (Nálam így volt.)
Ami a többit illeti, nyugodtan fordítsd meg és olvasd úgy! Miért kellene, hogy a TE akaratod érvényesüljön, és miért ne az Övé? ;o) Neki nagy dolog megtenni, mert NEM AKARJA. Miért engedjen Ő? Sajnos ez eldöntendő kérdés. Vagy igen, vagy nem. Félút, kompromisszum nincs. Viszont a házasság olyan dolog, hogy MINDKÉT félnek akarnia kell. Nem elég az egyik. És Ő most nem akarja. Erre sok oka lehet, egy biztosan van is. Te vagy elfogadod Őt így, vagy nem. Ez meg a Te döntésed. Megváltoztatni a másikat botor kísérlet. Segíthetsz neki, ha majd Ő maga akarja a változást. Addig csak ronthatsz a dolgon. Azt viszont sokat. (Erre vonatkozik a "válóok".)
Teljesen egyet értek az utánam szólóval abban, hogy "csúnya" dolog bizonytalanságban tartani a kérdezőt. Lehet, hogy csak nem akarja nagyon megbántani. Én ezt nem tudhatom. Mindkét eddig páromnak megmondtam kereken, hogy ilyen problémám van. "És ha ilyen hevesen tiltakozik valaki a "papír" ellen ,+ "váló ok"; az is csak azt bizonyítja, hogy fél az elköteleződéstől." - Pontosan ezt mondtam. Örülök, hogy érthető voltam. Lehet ezt nem szeretni, lehet háborogni, csak ettől még nem lesz házasság.
(Aki lepontozott, az nyugodtan elgondolkodhat azon, melyikünk "hibája", hogy az Ő számára nem volt hasznos a válaszom. Én elmondtam amit erről lehetett. Nem azt kellett volna pontozni, hogy a válasz mennyire tetszik. Ez nem erről szól.) :D :D :D
Nyugodtan állj ki az igazad mellett!
Az én eljegyzésem tudod milyen volt? A terhességi tesztem pozitív lett, elé álltam és mondtam neki, hogy én lányfejjel nem szülöm meg ezt a gyereket! Volt esküvő... :)
Szerintem ne légy ilyen irányítható, aki siránkozik azért amit nem kap meg, hanem légy határozottabb! Én személy szerint úgy látom, hogy a párod tesz az érzéseidre magasról.
Ne haragudj, hogy így fogalmaztam, de nagyon dühítő ez a tehetetlenség...
Koszonom a valaszokat!
Mint kiderult azert nem akart beszelni ilyenekrol, mert mar megvolt a gyuru, ott rejtegette a kis "mocsok". Ezt most tudtam meg, miutan megkerte a kezemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!