Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mostmar biztos lehetek benne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostmar biztos lehetek benne, hogy csak hitegetett?

Figyelt kérdés
Parommal van egy 4 honapos kislanyunk, bekessegben elunk egyutt, jol kijovunk, szeretjuk egymast. Tobbszor is szoba kerult az eskuvo, en ugyanis finoman szobahoztam, hogy mar itt lenne az ideje. Sokszor mondogatja, hogy en vagyok neki az igazi, meg hogy orokre velem akar mar lenni es mi igy vagyunk egy csalad. A terhesseg idejen nem forsziroztam a dolgot, mert hulyen jott volna ki, de mar itt van velunk a kicsi es nekem rosszul esik, hogy az apja csak a "baratom". Tegnap igy szobakerult a dolog ismet es abbol amiket mondott, nekem az jott le, hogy esze agaban sincs nosulni. Kertem, mondja meg ha igy van, nem baj, csak tudnom kell, hogy tisztan lassak, azt mondta, de igen, lesz eskuvo...majd egyszer. Szerintem csak kamu. Mit gondoltok?
2009. aug. 11. 09:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

a ferfiak ilyenek. nalunk 10 év egyutteles utan (!) lett eskuvo, es rogton ra pár hónapra gyerek.

olyan mint noknel a gyerek szerintem, hogy addig nem érdemes, amig nem erzi, hogy itt az ido.

o meg nem erzi.

neked kell ismerned a párod, es eldontened turelmes vagy e.

viszont a masik felet is erzem, mert az eskuvon nem vettem fel a parom nevet, es neha eszembe jut hogy csak a ferjemnek meg a fiamnak ugyanaz a neve, az enyem mas :(

de annyira nem szamit, tenyleg

en semmivel nem erzem ugy,hogy mas lett.. nem all ra a szam arra, hogy a "ferjem", nem is hasznalom. o se a felesegemet. a gyurut egyikunk se hordja (zavar, meg felek, hogy elhagyom, es a szules ota nem is kenyelmes)

de szerintem jo, hogy nem vesz el csak azert, hogy ne nyaggasd, es hogy akkor akarja, amikor igazan akarja

erted mire gondolok?

2009. aug. 11. 11:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Én értem, h neked az esküvő nem csak egy papír, én is így gondolom. Na de minek engedted, h gyereket csináljon neked? Így már egy kicsit necces ez az egész esküvő dolog. A pasik nagy része ilyen sajnos.
2009. aug. 11. 15:55
 13/18 anonim ***** válasza:
39%

09:57-es

Pont ezt mondtam. Az ilyen ember is elköteleződik, csak nem "hirtelen", hanem idővel. Minél többet lesztek együtt, annál inkább. (Nálam így volt.)

Ami a többit illeti, nyugodtan fordítsd meg és olvasd úgy! Miért kellene, hogy a TE akaratod érvényesüljön, és miért ne az Övé? ;o) Neki nagy dolog megtenni, mert NEM AKARJA. Miért engedjen Ő? Sajnos ez eldöntendő kérdés. Vagy igen, vagy nem. Félút, kompromisszum nincs. Viszont a házasság olyan dolog, hogy MINDKÉT félnek akarnia kell. Nem elég az egyik. És Ő most nem akarja. Erre sok oka lehet, egy biztosan van is. Te vagy elfogadod Őt így, vagy nem. Ez meg a Te döntésed. Megváltoztatni a másikat botor kísérlet. Segíthetsz neki, ha majd Ő maga akarja a változást. Addig csak ronthatsz a dolgon. Azt viszont sokat. (Erre vonatkozik a "válóok".)

Teljesen egyet értek az utánam szólóval abban, hogy "csúnya" dolog bizonytalanságban tartani a kérdezőt. Lehet, hogy csak nem akarja nagyon megbántani. Én ezt nem tudhatom. Mindkét eddig páromnak megmondtam kereken, hogy ilyen problémám van. "És ha ilyen hevesen tiltakozik valaki a "papír" ellen ,+ "váló ok"; az is csak azt bizonyítja, hogy fél az elköteleződéstől." - Pontosan ezt mondtam. Örülök, hogy érthető voltam. Lehet ezt nem szeretni, lehet háborogni, csak ettől még nem lesz házasság.

(Aki lepontozott, az nyugodtan elgondolkodhat azon, melyikünk "hibája", hogy az Ő számára nem volt hasznos a válaszom. Én elmondtam amit erről lehetett. Nem azt kellett volna pontozni, hogy a válasz mennyire tetszik. Ez nem erről szól.) :D :D :D

2009. aug. 11. 16:33
 14/18 anonim ***** válasza:

Nyugodtan állj ki az igazad mellett!

Az én eljegyzésem tudod milyen volt? A terhességi tesztem pozitív lett, elé álltam és mondtam neki, hogy én lányfejjel nem szülöm meg ezt a gyereket! Volt esküvő... :)

Szerintem ne légy ilyen irányítható, aki siránkozik azért amit nem kap meg, hanem légy határozottabb! Én személy szerint úgy látom, hogy a párod tesz az érzéseidre magasról.

Ne haragudj, hogy így fogalmaztam, de nagyon dühítő ez a tehetetlenség...

2009. aug. 26. 21:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Ne siránkozz, mert akkor el fog menekülni. Légy határozottabb! Ha ez tényleg fontos neked, akkor állj ki magad mellett, akár ultimátummal is. Nem látok jobb megoldást.
2009. aug. 26. 21:04
 16/18 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Mint kiderult azert nem akart beszelni ilyenekrol, mert mar megvolt a gyuru, ott rejtegette a kis "mocsok". Ezt most tudtam meg, miutan megkerte a kezemet.

2009. aug. 28. 09:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)
2009. aug. 29. 11:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Ehh bár én nem válaszoltam, de komolyan sejtettem, hogy ilyenről lehet szó, mivel elmondta, hogy ő veled akarja leélni az életét és na most komolyan, mikor mond olyat egy férfi, hogy a lánya lesz a tanú? :):) Gratulálok :):)
2009. aug. 30. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!