Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 evesen eljegyzes?! Mi a velemenyetek?! Ti igent mondanatok ha 17 evesen megkernek a kezedet?!
Nekem is 17 évesen volt az eljegyzésem,ma már 28 éves vagyok és még mindig a párommal vagyok,aki két éve már a férjem és azóta van egy gyönyörű 8,5 hónapos kisfiúnk.
Szóval nem kizárt,hogy egy kapcsolt ami 17 évesen kötetik kitart.
Nem, mert az eljegyzést házasság követi, különben semmi értelme az egésznek, akkor inkább hord a gyűrűt nyakláncon, szerintem az egy szép gesztus.
Vagy jövőre férjhez akarsz menni?
Amúgy ezt sem tartom túl jó ötletne, mert a következő 4-5 évben még nagyon sokat fogsz áltozni, jobb azt kivárni.
"Nem, mert az eljegyzést házasság követi, különben semmi értelme az egésznek..."
ebben benne van minden!!
Ha egy fiú ilyen hamar megkéri a kezedet akkor az za ő magabizonytalanságának a jele (fél h nem talál mást) és siet.
Azt mondom még éld az életed, és 20 éves korod előtt ne kötelezd el magad.
(28/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!